30.8.2016 11:31 | Bleskovky MobilMania.sk

Meizu zrejme chystá 6-palcový M3 Max aj Star Trek telefón

Zdroj: Meizu

Novinky od čínskej spoločnosti by mali byť predstavené v dohľadnej dobe.

Ponuka smartfónov Meizu by sa mala už čoskoro rozšíriť o ďalšie novinky. Tentoraz sa okrem iného hovorí o príchode veľkého tabletofónu M3 Max. Na webe sa zároveň objavili aj fotografie, ktoré majú novinku zachytávať.

Meizu M3 Max okrem iného ponúkne 6-palcový displej, kovovú konštrukciu tela, snímač odtlačkov prstov zabudovaný do predného tlačidla Home či hlavný fotoaparát s duálnym LED bleskom. V útrobách zrejme nájdeme výkonný čipset od MediaTek (možno Helio P20), 4 GB RAM a 32 GB flashu pri základnej verzii, písal Phonearena.com.

Zhodný výrobca má podľa napríklad stránky Gizmochina.com zároveň chystať aj špeciálnu (limitovanú) verziu telefónu zameranú na Star Trek. Malo by ísť o Meizu M3E Star Trek Edition.

Čítajte aj Meizu zrejme chystá 6-palcový M3 Max aj Star Trek telefón

Z pohľadu výbavy aj základného dizajnu v podstate pôjde o klasický telefón M3E, no fotografie naznačujú logo Star Treku na zadnej strane aj úpravu používateľského prostredia.

fotogaléria
zdroj: Gizmochina Zdroj: GizmoChina
fotogaléria
zdroj: Gizmochina Zdroj: GizmoChina

Nejde pritom o jedinú špeciálnu edíciu podobného typu, ktorá sa nedávno objavila. Spomeňme napríklad Galaxy Note 7 Injustice Edition.

Čítajte aj Meizu zrejme chystá 6-palcový M3 Max aj Star Trek telefón