24.9.2016 18:17 | Bleskovky MobilMania.sk

Unikli snímky Moto M. Zrejme ponúkne dve verzie

Zdroj: PlayfulDroid

Čítačka na odtlačky prstov vraj nájde umiestnenie na zadnej strane krytu.

Vývojári zrejme stavili na zlatý dizajn, ktorý Zdroj: techdroider.com

Odvtedy, ako Lenovo odkúpilo spoločnosť Motorola Mobility od Google v roku 2014, sme mali možnosť vidieť niekoľko nových zariadení značky Moto, ktoré dorazili na trh. Ďalším by mal byť Moto M, ktorého reálne fotografie sa objavili v príspevku na portáli TechDroider.

Server Tech Updates taktiež upozornil na informácie z certifikačného úradu TENNA. Nový model by mal ponúknuť dve verzie, XT 1663 a XT 1662. Druhý variant, ktorého snímky unikli, by mal zahŕňať 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením. Operačná pamäť má mať 3 GB a telefón má poháňať čipset MediaTek MT6755 s procesorom taktovaným na 2,1 GHz.

Interný flash priestor bude mať podľa fotografií veľkosť 32 GB. Či ale v smartfóne nájdeme aj slot pre pamäťové karty Micro SD, je zatiaľ otázne.

Telefón má vpredu disponovať 5-megapixelovou kamerou a vzadu fotoaparátom s rozlíšením 16 Mpx. Operačným systémom má byť Android vo verzii 6.0 Marshmallow. Zaujať môže aj batéria s kapacitou 3 000 mAh.

Aktuálne nie je jasné, či bude Moto M dostupný aj u nás. Zatiaľ sa hovorí len o čínskom trhu, kde by sa mal na pultoch obchodov objaviť niekedy koncom tohto roka.