26.9.2016 10:43 | Bleskovky MobilMania.sk

Apple vydal iOS 10.0.2. Opravuje rôzne systémové chyby

Zdroj: redakcia

Aktualizácia zaberá pár desiatok megabajtov. Dostupná je pre všetky zariadenia bežiace na v poradí desiatom mobilnom systéme iOS.

Spoločnosť Apple vydala aktualizáciu svojho v poradí desiateho mobilného operačného systému iOS. Nová verzia s číselným označením 10.0.2 neprináša žiadne nové funkcie, avšak rieši problém so slúchadlami a iné chyby. O novinke píše server Macrumors.com.

Čítajte aj Apple vydal iOS 10.0.2. Opravuje rôzne systémové chyby

Niektorí majitelia iPhonov 7 sa na internete začali sťažovať , že im z času na čas nefungujú ovládacie tlačidlá na nových Lightning slúchadlách EarPods. Rovnako sa objavovali sťažnosti na pád aplikácie Fotky, ktorý bol zapríčinený chybou v knižnici fotiek iCloudu. Poslednou chybou mala byť nemožnosť spúšťať rôzne rozšírenia tretích strán pre nainštalované aplikácie.

Firme Apple sa všetky zmieňované komplikácie podarilo opraviť v novej aktualizácii, ktorá je dostupná pre zariadenia s iOS 10. Novú verziu je možné stiahnuť a nainštalovať priamo v Nastaveniach > Všeobecné > Aktualizácia softvéru, prípadne prostredníctvom softvéru iTunes na počítačoch Mac a tiež na platforme Windows.

Čítajte aj Apple vydal iOS 10.0.2. Opravuje rôzne systémové chyby