9.11.2016 15:14 | MobilMania

4ka: Všetky balíky TO za polovicu pri prenose. Ľahké čísla zadarmo

Zdroj: Shutterstock

Operátor ide lákať zákazníkov, ktorí si chcú preniesť existujúce číslo. Bonus dá aj novým klientom.

4ka oznámila, že od dnešného dňa bude poskytovať bonus za prenos čísla vo forme zľavy na balíky „TO“. Za polovicu ich bude ponúkať na pol roka.

„Každý zákazník, ktorý si od 9. novembra 2016 do 30. apríla 2017 požiada o prenos telefónneho čísla do 4ky spolu s produktom TO. alebo si číslo do 4ky už preniesol v minulosti, získa ľubovoľný produkt TO. za polovičný poplatok, a to bez akejkoľvek viazanosti,“ oznámil nováčik.

Ilustračná snímka (zdroj: Shutterstock.com) Zdroj: Shutterstock

Operátor sprístupní spomínaný bonus na šesť mesiacov aj klientom, ktorí si k nemu číslo preniesli v minulosti. Balíky je pritom možné meniť každý mesiac.

Čítajte aj 4ka: Neobmedzené volania, správy aj dáta za 30 eur. Aj v sieti Telekomu

„Je jedno, či jeden mesiac zákazník využije napríklad TO.10 a ďalší mesiac napríklad TO.∞, zľava platí na všetky produkty TO. ako aj ich kombinácie počas uvedeného obdobia,“ povedal riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb Swan Mobile Peter Helexa.

O prenos je možné požiadať na pobočkách Slovenskej pošty a na webe operátora . Ak si kúpite novú kartu, získate ktorýkoľvek balíček na prvý mesiac za polovicu.

Nováčik oznámil, že pridáva do ponuky veľké dátové balíky, ktoré je možné minúť počas jedného roka. Získať môžete stovky gigabajtov za pomerne nízku cenu: 

Čítajte aj 4ka: Nové balíky s obrovským množstvom dát. Na rok a s routerom

Ľahké čísla bezplatne

Pri kúpe predplatnej karty Moja 4ka cez e-shop môžete získať ľahké číslo zadarmo. Štandardne ich ponúka 4ka za 44 eur. Spolu pre tento účel vyhradil 4 444 čísel.

Nutné je ale zaplatiť 4 eurá za kartu a musíte si predplatiť aspoň lacný balík TO. Minimálne teda zaplatíte 9 eur.

Čítajte aj O2: Ako získať všetky paušály výrazne lacnejšie. Neobmedzeno za 20 eur