9.11.2016 15:31 | MobilMania
Odporúčame

4ka: Nové balíky s obrovským množstvom dát. Na rok a s routerom

Zdroj: Shutterstock

Operátor pridal do ponuky dva nové dátové balíky. Na ich minutie máte rok.

Ponuka nováčika sa od dnešného dňa rozšírila o balíčky „TO.naRok100“ a „TO.naRok200“. Ponúkajú nezvyčajne vysoký objem dát, router a možnosť volaní a písania správ.

ilustračná snímka Zdroj: Shutterstock

Dáta v balíkoch môžete využívať počas 365 dní. Získate k ním aj router Huawei E5577, ktorý je možné kúpiť na internete za približne 60 eur. Ďalšie dáta môžete využiť aj v 2G sieti Telekomu, ktorý 4ke poskytuje prístup do siete.

„Volania a SMS nie sú pri týchto produktoch blokované, čiže zákazník môže zo SIM karty aj telefonovať a posielať SMS za ceny podľa platného cenníka, teda za 0,04 eura/min. do všetkých sietí v SR a v rámci EÚ,“ uviedla 4ka.

Priemerne tak stojí 1 GB dát 0,28 eura v sieti 4ke pri nižšom programe. Pri „TO.naRok200“. je cena za 1 GB 0,17 eura. Reálne je ešte nižšia, keďže 4ka ponúka aj router a 12 GB v sieti Telekomu.

Programy nie je možné objednať v e-shope 4ky. Získate ich iba na 50 vybraných poštách .

Čo po roku?

Po skončení platnosti spomínaných akcií sa nižší program zmení „TO.nacesty S“ s 30 GB dát za 10 eur mesačne. Vyšší program sa zmení na „TO.nacesty L“ s 100 GB predplatených dát za 20 eur mesačne. Oba obsahujú aj 1 GB v 2G sieti Telekomu. 

Čítajte aj 4ka TO.nacesty: 30 GB internet za 10 eur a 100 GB za 20 eur

„Podmienkou je, aby mal (pozn. red. klient) v deň ukončenia 365-dňovej lehoty alebo vyčerpania definovaného objemu dát na SIM karte dostatočný kredit na zaplatenie jedného z produktov TO.nacesty S alebo L,“ ozrejmila 4ka.

Operátor láka aj na prenos čísla. Všetky balíky „TO“ ponúka na pol roka zadarmo, ak si prenesiete číslo k nováčikovi, prípadne ste tak už urobili. K novým kartám dáva všetky balíčky za polovicu na prvý mesiac. Okrem toho si môžete vybrať ľahké číslo zadarmo:

Čítajte aj 4ka: Všetky balíky TO za polovicu pri prenose. Ľahké čísla zadarmo