25.11.2016 06:00 | MobilMania

O2 znížilo ceny paušálov už aj na webe. Bonus za prenos tam nemá

Zdroj: Shutterstock

Operátor ponúka nižšiu cenu svojich programov už aj na svojej stránke.

V minulých dňoch sme priniesli informácie o tom , že O2 začalo predávať všetky svoje programy s nízkou dotáciou na mobilný telefón aj s bonusom za prenos čísla. Vďaka využitiu oboch výhod je možné ušetriť približne polovicu z mesačného poplatku.

Aj napriek tomu, že niektorí ponuku spochybňovali, O2 ju potvrdilo a tvrdilo, že ju ponúka vybranými predajnými kanálmi. My sme sa s ňou stretli na predajni a na zákazníckej linke.

Znížený mesačný poplatok už ale aj na webe. Pri zvolení programu s lacným zariadením O2 umožňuje zníženie mesačného poplatku, keďže plnú dotáciu nevyužijete. Je nutné si ale zvoliť akékoľvek lacné zariadenie – ak si nezvolíte žiadne, zľavu nezískate.

zdroj: redakcia Zdroj: redakcia

Programy je možné získať ešte lacnejšie pri prenose čísla, o ktorom píšeme nižšie.

Aj s bonusom za prenos

Každý z programov môžete získať ešte o 5 eur lacnejšie pri prenose čísla na celé dva roky. Ten operátor poskytuje podľa našich skúseností na zákazníckej linke, aj keď niektorí operátori to nechcú priznať. Dostupný je aj na predajniach, opäť ho ale pracovníci nedávajú automaticky. O2 na svojom webe priznáva , že bonus vám môžu dať aj podomoví predajcovia.

Čítajte aj O2 zrazilo ceny paušálov: Všetky sú za polovicu. Na dva roky