2.12.2016 09:25 | MobilMania

Motorola predstavila dva nové Moto Mody

Zdroj: The Verge.com

Moduly vylepšujú základné možnosti smartfónov z línie Moto Z.

Motorola oficiálne oznámila, že rozširuje svoju doterajšiu ponuku modulov známych ako Moto Mody o dvojicu noviniek. Tentoraz ide o Mophie Juice Pack a Incipio Smart Car Dock.

Prvý spomínaný modul Mophie Juice Pack so sebou prináša zabudovanú batériu s kapacitou 3 000 mAh, čím by sa mala výrazne zvýšiť celková výdrž smartfónu. Novinka je kompatibilná s Moto Z, Moto Z Force aj Moto Z Play. Zároveň prináša USB Type-C port pre (rýchle) nabíjanie aj LED indikátor nabíjania.

fotogaléria
zdroj: Motorola Zdroj: Motorola

Incipio Smart Car Dock má poslúžiť najmä motoristom – ponúka možnosť nabíjania nášho zariadenia počas jazdy. Zároveň po vložení telefónu do docku sa aktivuje Android Auto, ktoré ponúkne hands-free rozhranie pre ovládanie zariadenia. Prepojenie s audio systémom automobilu je riešené cez 3.5mm audio jack.

fotogaléria
zdroj: Theverge.com Zdroj: The Verge.com

Kým Mophie Juice Pack má stanovenú cenu na 80 dolárov, Incipio Car Dock vyjde na 65 dolárov. Analogické ceny sa dajú očakávať v eurách.

Motorola sa zároveň nechala počuť, že plánuje pokračovať s vydávaním nových modov aj v budúcom roku. Dokonca ich má byť viac ako v tomto roku, písali Theverge.com či Fonearena.com .

Čítajte aj Vyskúšali sme projektor a reproduktor, ktorý ako modul pripojíte k telefónu