7.12.2016 00:35 | MobilMania

Telekom predstavil konkurenciu pre WhatsApp či Viber

Zdroj: Telekom

Operátor prináša novú komunikačnú platformu. Prináša všetky podstatné funkcionality ako podobné služby.

Slovak Telekom spúšťa bezplatnú službu Immmr pre všetkých, zákazníkom s paušálmi Happy pridáva služby navyše. Platforma je zatiaľ dostupná iba na Slovensku.

„Služba umožňuje používať jediné číslo mobilného telefónu z akéhokoľvek zariadenia – smartfónu, tabletu alebo počítača. Kontakty sú uložené v cloude a po prihlásení sú dostupné na akomkoľvek zariadení,“ uvádza Telekom k službe.

Aj videohovory či bežné hovory

Prostredníctvom Immmr je možné odosielať a prijímať správy či telefonovať. Zaslať môžete aj zvuk alebo fotografiu, avšak iba s veľkosťou do 2 MB. Vytvoriť je možné aj videohovor – spolu so štyrmi používateľmi. Z aplikácie je možné zrealizovať aj bežný hovor.

Immmr Zdroj: Telekom

„Používanie immmr nie je obmedzené len na vybraných používateľov – cez immmr je možné zavolať aj známemu, ktorý immmr nemá,“ tvrdí operátor.

Aplikácia je dostupná zadarmo pre všetkých na Slovensku. Klienti s paušálom Happy získajú v rámci úvodnej ponuky aj 100 voľných minút na medzinárodné volania a virtuálne číslo , ktoré je vhodné napríklad pri predaji tovaru cez inzerát, zadarmo. Na aké dlhé obdobie výhody používateľ získa, operátor neuviedol.