7.2.2017 18:41 | MobilMania

Unikli nové fotky LG G6, odhaľujú kovovú konštrukciu

Zdroj: underkg

Kovový dizajn a dvojica objektívov je potvrdená aj na fotkách. Chýbať nemá ani 3,5mm audio jack.

Nadchádzajúca vlajková loď LG síce neponesie netradičnú modulárnu konštrukciu ako jej predchodca, no aj tak ide o veľmi očakávaný smartfón.

Na internet sa v poslednej dobe dostalo viacero nových fotiek, ktoré odhaľujú kovový dizajn zariadenia, píše kórejský portál UnderKG.

Čítajte aj Pozvánka LG na MWC 2017 potvrdila hlavnú novinku

Kov aj sklo?

Fotky potvrdzujú – no možno i vyvracajú – viaceré predošlé špekulácie. Na aktuálnych fotkách vidieť kovové telo, na zadnej strane navyše s povrchovou úpravou. Predošlé správy však naznačovali sklenenú zadnú stranu.

fotogaléria
Na zadnej strane nájdeme brúsený kov. Možno ho kryje ešte sklo (zdroj: underkg) Zdroj: underkg

Stále je však možné, že na zadnej strane je sklo, len ho na fotkách nie je dobre vidieť. Nie je tiež vylúčené, že pôvodné informácie boli nesprávne alebo že na fotke sa nachádza iný telefón.

Rovnaké zariadenie sa však objavilo aj na fotkách obalov pre telefón predvčerom a na Amazone .

Na zadnej strane je tiež neprehliadnuteľná dvojica senzorov fotoaparátu, z ktorých jeden by mal byť širokouhlý. Pod objektívmi je snímač odtlačkov prstov, vystupujúci zároveň ako tlačidlo zapínania a vypínania.

fotogaléria
Spodná hrana ponesie symetrický USB port typu C (zdroj: underkg) Zdroj: underkg

Aj so starým dobrým jackom

Spodná strana obsahuje USB konektor typu C a otvory pre reproduktor, čozodpovedá fotkám spred necelého týždňa . Fanúšikovia klasických slúchadiel sa nemusia obávať, 3,5mm jack je na hornej hrane. Ľavá strana ponesie tlačidlá pre reguláciu hlasitosti.

fotogaléria
Na hornej hrane sa nachádza 3,5mm audio jack (zdroj: underkg) Zdroj: underkg

Čo sa týka „vnútorností“, očakáva sa, že telefón napokon neponesie najnovší čipset Qualcommu Snapdragon 835 , ale Snapdragon 821. Displej bude 5,7-palcový s rozlíšením 1 440 × 2 880 a pomerom strán 18:9.