20.2.2017 12:41 | MobilMania

Unikli živé fotografie Huawei P10, príde čoskoro

Zdroj: Android Community

Telo bude prevažne kovové a výrobca nevynechal ani 3,5mm audio jack.

Z amerického telekomunikačného úradu FCC údajne unikli reálne fotky smartfónu Huawei P10, uvádza portál AndroidCommunity. Na údajnú podobu model P10 a P10 Plus sme už mali možnosť sa pozrieť , išlo však len o rendery a nie skutočné fotografie.

Nové fotky potvrdzujú predošlé dohady o dizajne. Okrem iného z nich vyplýva, že zakrivený displej bude mať len vyšší model P10 Plus. Zadná strana je pomerne čistá a dominuje na nej najmä dvojica objektívov od Leica aj s bleskami - podobne ako u predchodcu P9.

fotogaléria
Predná a zadná strana Huawei P10 (zdroj: Androidcommunity) Zdroj: Android Community

Zadná strana bude z väčšej časti z kovu. Vzadu nie je ani snímač odtlačkov prstov, ktorý zrejme výrobca integruje do hardvérového tlačidla Domov na prednej strane. Tlačidlá na reguláciu hlasitosti a zapnutia telefónu budú na pravej hrane zariadenia. Ľavú hranu bude okupovať slot pre kartu SIM a microSD.

fotogaléria
Vnútro telefónu (zdroj: Androidcommunity) Zdroj: Android Community

Prítomný je aj 3,5mm audio jack, ktorý nájdeme na hornej hrane. Nabíjanie a prenos dát obstará symetrický USB port typu C. Predstavenie vlajkových lodí Huawei sa očakáva už o niekoľko dní na MWC 2017.