17.3.2017 20:54 | MobilMania

Cynická obluda má vlastnú aplikáciu. Platenú a s bonusmi

Zdroj: Google Play, Radoslav Ondřejíček

Určená je vraj pre skalných fanúšikov a autor sa chcel vyhnúť autocenzúre.

Autor webu Cynická obluda, Radoslav Ondřejíček, uviedol rovnomennú mobilnú aplikáciu pre iOS a Android. Slúžiť bude ako alternatíva k facebookovej stránke projektu a webu , ktorý funguje pod doménou Denníka N.

Aplikácia je síce v obchodoch spomenutých platforiem dostupná zadarmo, obsah však zobrazí až po zaplatení mesačného predplatného vo výške 1,99 eura, respektíve ročného predplatného za 19,99 eura.

Predplatitelia dostanú okrem verejne dostupných obrázkových koláží aj obsah navyše. Má ísť o obrázky, ktoré sa na web či facebookovú stránku nedostanú.

Cynická obluda pre Android (zdroj: Google Play, Radoslav Ondřejíček) Zdroj: Google Play, Radoslav Ondřejíček

Mobilná verzia Cynickej obludy má byť práve bonusovým obsahom primárne zameraná na skalných fanúšikov, ktorým neprekážajú ani „sprosté a nactiutŕhajúce vtipy“, ako ich opísal autor.

„Preč sú tie krásne časy, keď Cynickú obludu lajkovalo 500 ľudí, z ktorých som väčšinu poznal osobne a mohol som tam dať ľubovoľný žart, lebo som vedel, že tí ľudia nie sú hlúpi, rozumejú žartu, rozumejú, že humor sa môže robiť z čohokoľvek, a ak sa aj nepobavia, nebudú sa mi vyhrážať, že so mnou zúčtujú, až preberú moc do svojich rúk,“ vysvetľuje vznik aplikácie Ondřejíček.

Cynická obluda pre Android a iOS je bez reklám, ponúka vlastné vyhľadávanie či upozornenia na nový obsah.

Názov aplikácie Cynická obluda
Podpora iOS Áno
Podpora Android Áno
Podpora Windows Phone Nie
Nákupy v aplikácii Áno
Vydavateľ Rado Ondřejíček