18.5.2017 19:42 | MobilMania
Odporúčame

Orange po kritike zmenil názor. Vracia do ponuky Flex a Max

Zdroj: Shutterstock.com

Operátor po jednom dni vrátil do ponuky pôvodné paušály. Pokračujú aj nové programy Go.

Spoločnosť Orange sa po predstavení kontroverzných programov Go, kde rozdelil dáta na domáce a zahraničné, rozhodol vrátiť do ponuky pôvodné balíky paušálov Flex a Max.

Aj keď ešte včera a dnes ráno tvrdili pracovníci Orangeu, že v ponuke sú už iba programy Go – a Flex a Max sa už nepredávajú, operátor expresne svoje rozhodnutie prehodnotil.

Čítajte aj Štát operátorom: Ak obídete zrušenie roamingu v EÚ, dostanete veľkú pokutu

Sú znovu v ponuke. Dôkazom je cenník

Hovorkyňa Orangeu Alexandra Piskunová aktuálne bez bližších detailov potvrdzuje, že Flex a Max v ponuke ostávajú a budú naďalej predávané.

„Zákazník má stále na výber, či sa rozhodne pre nové paušály Go alebo portfólio Flex a Max. V paušáloch Flex a Max bude regulácia aplikovaná, až keď vstúpi do platnosti,“ hovorí aktuálne zástupkyňa Orangeu.

fotogaléria
zdroj: Redakcia Zdroj: redakcia

Pozrite si včerajší cenník, kde operátor hovorí o konci predaja starých programov:

fotogaléria
zdroj: Redakcia Zdroj: redakcia

Pôvodné programy sa včera neobjavovali ani na webe. Dnes sú tam opäť dostupné.

Nič neporušujeme. Ešte nie je jún

Zároveň dodáva, že o zmenách a implementovaní roamingu bude ešte len informovať. Nemôže vraj obchádzať reguláciu, keď ešte nie je 15. jún, kedy vstúpi do platnosti v celej EÚ.

„Európsku reguláciu roamingu bude Orange Slovensko v plnom rozsahu rešpektovať. O všetkých ponukách platných po 15. júni, čiže v čase, keď vstúpi regulácia do platnosti, budeme informovať. Taktiež sa zásadne ohradzujeme voči tvrdeniu, že Orange reguláciu obchádza. Nie je možné obchádzať niečo, čo ešte neplatí,“ zdôrazňuje Piskunová.

Živé.sk a MobilMania.sk informovali o nových paušáloch ako o tých, ktoré sa ako prvé prispôsobujú budúcej regulácii, okrem iného aj na základe samotnej tlačovej správy operátora. „Sme radi, že našim zákazníkom dokážeme s mesačným predstihom ponúknuť paušály, ktoré nielenže zohľadňujú aktuálnu európsku reguláciu roamingu, ale im ponúkame taký obsah balíkov, ktorý je pre nich relevantný a užitočný,“ uviedla v nej riaditeľka komerčného úseku Orangeu Zuzana Nemečková.

Čítajte aj Koniec roamingu v EÚ: Všetky info na jednom mieste

Pozrite si aj reláciu Živé IT: Takto sa zmenia smartfóny budúcnosti