12.6.2017 01:00 | MobilMania

O2: Na aktiváciu paušálov s veľa dátami v EÚ je posledný deň. Končia

Zdroj: redakcia

Operátor pred koncom roamingu v EÚ ukončí predaj dvoch programov s veľkým množstvom dát.

Už od utorka zruší O2 roamingové poplatky v rámci Európskej únie. Zákazníci budú môcť využívať služby ako doma. V tejto súvislosti ale poskytovateľ prestane predávať najdrahší paušál a najvyšší balíček s dátami.

Vzhľadom na objem dát, ktoré budú po novom dostupné v celej EÚ, sa môžu vyplatiť viac než iné produkty.

ilustračná snímka Zdroj: redakcia

Avšak pozor na dlhodobú spotrebu. Aby si operátor nemohol začal účtovať príplatky k službám v roamingu v EÚ, musíte počas štyroch mesiacov minúť na Slovensku minimálne 50 percent jednotiek z balíka.

Programy nebudú v ponuke od utorka 13. júna . Ak si ich dovtedy objednáte, budete ich môcť využiť, potvrdil operátor. Dostupné sú napríklad na webe či na predajniach.

Čo obsahujú?

  • Balíček dát Internet XXL za 15 eur mesačne: obsahuje 5 GB dát, ktoré je možné od 13. júna využiť aj v EÚ
  • Diamantový paušál za 65 eur mesačne: neobmedzené volania a SMS v celej EÚ, 15 GB dát v celej EÚ od 13. júna, možnosť darovania neobmedzených volaní ďalším 4 číslam s O2 Paušálom

Ak si k Diamantovému programu vezmete iba lacné zariadenie za 24 eur, získate zľavu na program vo výške 17 eur mesačne počas dvoch rokov. Za program teda budete platiť 48 eur mesačne. Ak si nezvolíte žiadne zariadenie, síce budete platiť 65 eur, objem dát sa ale navýši na 20 GB.