20.6.2017 10:36 | MobilMania

Nový Samsung Galaxy Note 8 má prísť koncom augusta

Zdroj: Ľubomír Vnuk

Potvrdzujú sa tým niektoré predchádzajúce fámy. Zatiaľ je však všetko neoficiálne.

Ohľadne potenciálneho termínu príchodu novej generácie tabletofónu Galaxy Note od Samsungu sa spomínal aj august. Ako upozornil web GSMArena.com, práve august ako termín predstavenia mal najnovšie spomenúť tiež predný predstaviteľ Samsungu.

Nový Galaxy Note 8 má byť predstavený počas špeciálnej prezentácie, ktorá sa bude konať 26. augusta. Ako miesto konania sa spomínal New York. Informácia však nebola oficiálne potvrdená.

Čítajte aj Samsung Galaxy Note 8 má dostať vylepšenú verziu čipsetu Snapdragon 835

Galaxy Note 8 by tým o pár týždňov predbehol nové iPhony, na ktoré sa bude tento rok sústreďovať možno ešte väčšia pozornosť než v uplynulých rokoch. Očakávajú sa totiž veľké novinky.

Aj Samsung však môže mať v zálohe zaujímavé vylepšenia. Note 8 by mohol byť jedným z prvých (ak nie prvý) telefónov tohto výrobcu, ktorý ponúkne duálny hlavný fotoaparát.

Najnovší zdroj zároveň potvrdzuje 6,3-palcový Infinity Display, Bixby, mierne upravené dotykové pero S-Pen aj snímač odtlačkov prstov na zadnej strane. Integrácia snímača priamo do displeja sa zatiaľ zrejme nekoná. To však už nemusí platiť o telefóne značky Vivo.