5.7.2017 02:45 | MobilMania
Odporúčame

Pohoda 2017: Nechýba Wi-Fi, nabíjací strom či vystúpenia na webe

Zdroj: redakcia

Obľúbený festival otvorí svoje brány už o niekoľo dní. Prinášame vám zaujímavé informácie, ak sa naň chystáte.

Usporiadatelia festivalu Pohoda 2017 pripravili okrem pestrého programu aj niekoľko služieb pre používateľov mobilných telefónov. Prinášame vám detaily.

Festival Pohoda potrvá od štvrtka do soboty.

Pokec.sk ponúkne špeciálny solárny strom, ktorý bude nabíjať mobilné zariadenia. Návštevníkom prinesie aj Wi-Fi pripojenie. Internetové prenosy prebehnú cez sieť Orangeu.

Festival má aj vlastnú festivalovú aplikáciu „Pohoda 2017 powered by Orange“. Dostupná je v slovenčine, ale aj v angličtine. Stiahnuť si môžu majitelia smartfónov so systémom iOS a Android .

fotogaléria
Pohoda 2017 Zdroj: Orange

„Okrem kompletného programu a aktualít zasielaných priamo organizátorom, aplikácia prinesie návštevníkom predpoveď počasia. Užívatelia aplikácie si už štandardne môžu vyskladať svoj vlastný program a zdieľať ho aj s ostatnými na Facebooku. Funkcia „Kamaráti“ ukazuje na mape aktuálnu polohu priateľov,“ uviedol Orange.

Dáta pre klientov Orangeu

Operátor zároveň oznámil, že okrem bezplatných Wi-Fi zón na Pohode, ponúkne svojim zákazníkom aj bonus v podobe 1 GB mobilných dát zadarmo. Na celom festivale pritom bude dostupná 4G sieť Orangeu.

Návštevníci festivalu po prekročení hraní festivalu dostanú SMS notifikáciu, ktorá ich bude informovať o tom, ako si bezplatné dáta aktivovať.

Živé vystúpenia a futbal

Operátor v sekcii Orange Music Live ponúkne živé vystúpenia z Orange pódia. Okrem toho tu má pribudnúť aj to najdôležitejšie zo živote na festivale.

Diváci budú môcť sledovať okrem hudobných vystúpení aj živé vstupy z festivalu.

SMS servis zadarmo

K dispozícii bude aj bezplatný festivalový SMS servis . Vďaka nemu získate informácie o dianí, počasí, pokynoch a iné dôležité aktuality.

fotogaléria
Pohoda 2017: Dáta pre klientov Orange zadarmo Zdroj: Orange

Aktivácia služby je podmienená odoslaním SMS správy. Pre zákazníkov Orangeu je aktivačná SMS bezplatná. Zákazníci ostatných operátorov zaplatia za spätnú SMS 0,2 eura. SMS správy prichádzajúce po aktivovaní služieb sú bezplatné.

Wi-Fi a nabíjačky

V rámci areálu bude niekoľko Wi-Fi zón pre surfovanie na internete. Orange zóna ponúkne aj možnosť nabitia telefónu či tabletu.

„Orange nabíjačkáreň okrem klasického nabíjania telefónov ponúkne aj externé powerbanky. Kapacita možností „dobitia šťavy“ tento rok opäť narastie, v rovnakom čase si bude môcť telefón nabíjať až 1 300 návštevníkov,“ oznámil operátor.