2.7.2017 05:00 | MobilMania
Odporúčame

Aplikácia Tour de France: Všetky informácie vo vrecku

Zdroj: redakcia

Okrem informácií z podujatia si môžete čas medzi etapami skrátiť aj hrou na manažéra tímu.

V sobotu štartuje ďalší ročník obľúbeného podujatia fanúšikov cyklistiky a priaznivcov „Tourminátora“ Petra Sagana, Tour de France. Organizátori pritom opäť nezabudli aktualizovať bezplatnú oficiálnu aplikáciu pre mobilné platformy iOS a Android. Okrem redizajnu a čerstvých informácií pribudli i vylepšenia.

Hlavná obrazovka aplikácie agreguje správy z oficiálnych účtov na sociálnych sieťach a vo forme kariet poskytuje údaje o jednotlivých etapách. Nechýbajú informácie o type etapy, termínoch, očakávanom počasí či dĺžke trate. Používatelia tiež môžu zobraziť mapové podklady a časové údaje k trati či turistické informácie o prechádzaných lokalitách.

fotogaléria
Prostredie aplikácie Tour de France (zdroj: redakcia) Zdroj: redakcia

Ďalšia záložka informuje o umiestneniach jazdcov podľa celkového poradia, poradia vo vybranej etape a o odstúpených cyklistoch. Cez bočné tlačidlo sa výsledky dajú filtrovať na držiteľov jednotlivých tričiek, najbojovnejšieho jazdca alebo tímy.

Zvyšné sekcie poskytujú stručné informácie o tímoch a ich jazdcoch, prípadne obrazový a video obsah s možnosťou prehrávania vo forme zmenšeného náhľadu.

fotogaléria
Prostredie aplikácie Tour de France (zdroj: redakcia) Zdroj: redakcia

Prispôsobiteľné notifikácie aj hra

V rámci menu aplikácie si používatelia môžu vybrať obľúbených jazdcov a tímy, obmedziť notifikácie podľa rôznych kritérií či formou kvízu zasúťažiť o ceny.

Čítajte aj Paušály sa menia, trendom je väčší objem dát

(firemný PR článok)

Oficiálna aplikácia „Tour de France 2017 by Škoda“ je dostupná zadarmo pre systém Android a iOS .

Pre pasívnych športovcov je k dispozícii aj oficiálna hra pre Android a iOS , v ktorej sa môžete zhostiť úlohy manažéra cyklistického tímu. Oproti minuloročnej edícii je hra ponúkaná zadarmo.