8.7.2017 03:00 | MobilMania
Odporúčame

O2 v tichosti opäť ponúka bonus za prenos. Môžete výrazne ušetriť

Zdroj: Shutterstock

Ak skombinujete dve výhody od operátora, ušetríte desiatky percent zo základnej ceny paušálov.

Mobilný operátor O2 ponúka okrem preplatenia zmluvnej pokuty u pôvodného operátora aj bonus za prenos čísla. 150-eurovou zľavou sa ale nikde nechváli, musíte si ju aktívne pýtať.

Bonus za prenos nedostanete na webe ani v predajni. Dostať sa k nemu môžete cez zákaznícku linku.

O2 v tichosti opäť ponúka bonus za prenos. Môžete výrazne ušetriť Zdroj: redakcia

Operátor zatiaľ podľa našich informácií nemá v pláne ponúkať bonus za prenos čísla plošne – všetkým záujemcom.

Ako na to?

Keď sa budete na linke 0800 02 02 02 pýtať, či je možné získať bonus za prenos čísla, operátori vám odpovedia, že nie je dostupný a budú vás informovať iba o vykúpení z viazanosti. Čiže o ponuke pre klientov, ktorí ešte majú u existujúceho operátora viazanosť a chcú už počas nej využívať služby O2. Ten za vás zaplatí prípadnú zmluvnú pokutu do 150 eur.

Žiadajte ale od pracovníka, aby si od vás zobral kontakt a poskytol ho špeciálnemu oddeleniu, ktoré by vám mohlo ponúknuť inú, lepšiu ponuku.

Redakcia Živé.sk a Mobilmania sa práve touto formou k bonusu viacnásobne dostala. Väčšinou sme operátora informovali, že nám skončila viazanosť a mali by sme záujem o služby O2 s bonusom za prenos. Na spätný hovor sa ale niekedy čaká dlhšie, až dva-tri dni.

Zľavu následne môžete využiť na ktorýkoľvek O2 Paušál a mesačne ušetríte oproti štandardnej cene 5 eur mesačne – počas 30 mesiacov.

Orange má neobmedzeno za 15 eur

V minulých týždňoch začal Orange predávať za polovičnú cenu program Go 30 Europe, ktorý štandardne stojí 30 eur mesačne. Výberom doplnkových balíčkov si viete nakombinovať paušál s veľkým počtom dát za pomerne výhodnú cenu.

Paušál Go 30 Europe obsahuje v základe neobmedzené volania do všetkých sietí v SR a v rámci EÚ.

Čítajte aj Orange: Neobmedzené volania, SMS a 5 GB v celej EÚ za 32 eur

Okrem toho získate aj 500 minút na volania do EÚ, USA a Kanady. Súčasťou programu sú aj 2 GB dát, ktoré platia na Slovensku a v EÚ.

Po minutí dát sa internet zastaví – následne si môžete dokúpiť 1 GB dát, platných aj v EÚ, za 3 eurá. Za spomalený prístup s rýchlosťou 0,13/0,13 Mbit/s si musíte priplatiť jedno euro.

SMS/MMS v cene nie sú. Balík 100 SMS/MMS je dostupný za jedno euro, neobmedzené správy stoja dve eurá.