21.7.2017 09:16 | MobilMania

Meizu Pro 7 s druhým displejom: Nový únik potvrdil parametre

Zdroj: Tenaa

Novinka bude predstavená ešte tento mesiac.

Chystaný Meizu Pro 7 , ktorý má byť oficiálne predstavený 26. Júla, sa tentoraz objavil v materiáloch čínskeho regulátora TENAA. Vďaka tomu si môžeme prehliadnuť dizajn očakávaného telefónu aj technické parametre. Viac-menej sa potvrdzujú predchádzajúce úniky. Na tému upozorňuje web GSMArena.com.

fotogaléria
zdroj: TENAA Zdroj: Tenaa

Meizu Pro 7 má okrem iného disponovať čipsetom Helio X30, ktorý je produkovaný 10nm výrobným procesom. Hlavný displej bude 5,2-palcový s Full HD rozlíšením, no väčšiu pozornosť bude zrejme pútať menší sekundárny displej.

Nájdeme ho na zadnej strane zariadenia. Mal by slúžiť ako pomocný displej, no jeho využitie môže byť pomerne široké. Vie zobrazovať farby a navyše bude dotykový. Môže poslúžiť na zobrazenie počasia, času, prípadne na hranie (jednoduchších) hier.

Na zadnej strane nájdeme ešte duálny fotoaparát – má pozostávať z dvojice 12-megapixelových senzorov (IMX386 od Sony). Snímač odtlačkov prstov je integrovaný do predného tlačidla Home.

fotogaléria
zdroj: TENAA Zdroj: Tenaa

Meizu Pro 7 má stáť zhruba 360 eur po prepočte za prevedenie so 6 GB RAM a 64 GB flashu. Lepšie vybavený model s 8 GB RAM a 128 GB flashu vyjde na cca. 430 eur. K dispozícii má byť aj model Pro 7 Plus (s väčším hlavným displejom) – v tomto prípade môžeme očakávať ceny okolo 500 eur.