25.7.2017 11:18 | MobilMania

Chystaný Meizu Pro 7: Leták odhalil parametre

Zdroj: Meizu

Novinka s dvoma displejmi bude predstavená zajtra.

zdroj: Weibo Zdroj: Weibo

Meizu má v priebehu zajtrajšieho dňa oficiálne predstaviť svoj nový smartfón, resp. smartfóny z rodiny Pro 7 – základný model Pro 7 a Pro 7 Plus. Ešte predtým sa objavil na sociálnej sieti Weibo „uniknutý“ leták, ktorý potvrdzuje očakávané technické parametre. Na tému upozornili GSMArena.com či Phonearena.com .

Hoci pôvodné správy naznačovali, že jedna z verzií Meizu Pro 7 by mala ponúknuť aj čipset od Samsungu (Exynos 8895), napokon má ísť o dvojicu čipsetov od MediaTek.

Konkrétne pôjde o MediaTek Helio P25 a druhá výkonnejšia verzia (Plus) by mala ponúknuť MediaTek Helio X30. Operačná pamäť má mať pri oboch prípadoch kapacitu 4 GB, vnútorný flash priestor zase 64, resp. 128 GB.

Telefónu nebude chýbať ani duálny fotoaparát (12 MP senzory od Sony). Predná selfie kamera bude 16-megapixelová.

Veľkú pozornosť by mal Meizu Pro 7, resp. Pro 7 Plus pútať aj kvôli displeju. K dispozícii totiž bude mať hneď dve zobrazovacie jednotky. Na prednej strane nájdeme 5,2-palcový displej a na zadnej strane nájdeme ešte 1,9-palcový sekundárny.

Čítajte aj Meizu Pro 7 s druhým displejom: Nový únik potvrdil parametre

Chýbať nebude pri batérii ani podpora rýchleho nabíjania (vlastná technológia mCharge), operačným systémom bude Flyme 6 OS založený na Android Nougat.