28.7.2017 15:41 | MobilMania

4ka nemá žiadne mobily k paušálom TO. Vraj všetky vypredala

Zdroj: 4ka

Operátor aktuálne nepredáva telefón s paušálom. Nováčik tvrdí, že pripravuje nové modely.

Štvrtý mobilný poskytovateľ predáva od marca paušály TO s viacerými zariadeniami. Už niekoľko dní nenájdete v ponuke ani jedno takého zariadenie. 4ka tvrdí, že všetky zásoby minula, náhradu zatiaľ nemá.

„V uplynulých dňoch sa naskladnené zariadenia k TO.sMobilom vypredali. Ostatné zariadenia sú dostupné cez všetky predajné kanály,“ povedal hovorca 4ky Pavel Ďurík.

Operátor aktuálne neponúka balíky TO s mobilmi Zdroj: redakcia

Ak ste mali o zariadenie záujem, museli ste na úvod zaplatiť za zariadenie aj balíček na 20 mesiacov dopredu. Následne ste mohli flexibilne počas tohto obdobia míňať predplatené jednotky. Financovanie zariadenia na splátky operátor neponúkal.

Zástupca 4ky tvrdí, že ponuka TO.sMobilom sa bude obmieňať, kedy k tomu príde, nespresnil. „Ponuku zariadení plánujeme v budúcnosti postupne aktualizovať o nové atraktívne modely,“ tvrdí Ďurík.

Operátor má na webe aktuálne jedenásť zariadení iba za plnú cenu, bez ďalších bonusov. Väčšinou ide o základné „tlačidlové zariadenia“.

Cez Agem ponúka dáta k novým telefónom

Prostredníctvom predajcu Agem má 4ka aktuálne akciu, kde k vybraným zariadeniam ponúka bonusové dáta zadarmo. Konkrétne ide o balíček s 30 GB alebo 100 GB dát vo vlastnej sieti a 1GB v 2G sieti Orangeu. Dáta je možné minúť počas 90 dní od nákupu zariadenia.