9.8.2017 20:07 | MobilMania

Poznáme podobu smartfónu LG V30. Unikol na snímkach z videa

Zdroj: Mcgannfamily, HitRecord.com

Telefón zrejme skutočne nebude mať dvojicu displejov, zadný kryt môže byť sklenený.

Podobu očakávaného smartfónu LG V30 odhalil nevšedný únik. Namiesto klasických renderov ide tentoraz o zábery z videa. Na portál HitRecord bolo nahrané video, v ktorom hrala hlavnú rolu práve očakávaná vlajková loď LG, píše web Gizmodo.

Video už bolo medzičasom stiahnuté z webovej stránky, no zachovali sa aspoň screenshoty zachytávajúce zariadenie z prednej aj zadnej strany. Snímky nie sú úplne ostré, no na zadnej strane dostatočne jasne vidieť logo V30.

fotogaléria
Zadná strana odhalila logo V30 a naznačuje použitie skla (zdroj: Randy Arzarga, HitRecord.com) Zdroj: Randy Arzarga, HitRecord.com

Telefón má duálny fotoaparát a podľa odleskov na tele sa niektoré média domnievajú, že výrobca použil vzadu sklo - podobne ako u G6.

fotogaléria
Používateľské prostredie by malo byť súčasným majiteľom smartfónov LG povedomé (zdroj: Mcgannfamily, HitRecord.com) Zdroj: Mcgannfamily, HitRecord.com

Zábery z prednej strany na videu údajne odhalili používateľské prostredie podobné tomu, ktoré LG používa aj pri svojich iných modeloch. Príkladom má byť napríklad aj rovnaké ovládanie manuálnych nastavení fotoaparátov.

Nespomína sa prítomnosť sekundárneho displeja, takže druhý displej mobil zrejme skutočne nedostane. Spoločnosť únik nekomentovala. Tajnosti okolo novinky však už príliš dlho robiť nebude, pretože model V30 bude predstavený koncom mesiaca.