11.8.2017 11:00 | MobilMania

HTC Ocean Life má dostať iný názov, toto zrejme ponúkne

Zdroj: Ľubomír Vnuk

Novinka bude spadať do strednej triedy smartfónov.

Na predchádzajúce správy , ktoré naznačovali príchod telefónu strednej triedy s kódovým označením HTC Ocean Life, nadväzujú nové informácie. Tie dávajú podľa Phonearena.com na známosť, že telefón by sa na trhu mal napokon označovať ako „HTC U11 Life“.

Novinka HTC U11 Life má zároveň ponúknuť mierne odlišné parametre, ako sa pôvodne šepkalo. Kým pôvodné správy naznačovali použitie čipsetu Snapdragon 660, oveľa pravdepodobnejšie sa vraj črtá využitie modelu Snapdragon 630. Ide o osemjadrový čipset s Adreno 508 GPU.

Smartfón ďalej ponúkne 5,2-palcový displej s Full HD rozlíšením, 32 GB vnútorného flash priestoru, snímač odtlačkov prstov zabudovaný v prednom tlačidle Home, podporu pre Edge Sense či 16-megapixelový fotoaparát/kameru na prednej i zadnej strane.

Čítajte aj Očakávaný HTC Ocean Life: Stredná trieda s Edge Sense

Zariadenie tiež má byť dodávané so slúchadlami HTC USonic s aktívnym potlačovaním okolitého ruchu. Spomína sa aj zvýšená odolnosť voči prachu a vode (stupeň krytia IP67).

Otázna je dostupnosť na jednotlivých trhoch. Prvé správy zatiaľ hovoria len o predaji prostredníctvom amerického operátora T-Mobile. Očakáva sa však aj predaj cez iných partnerov.