14.8.2017 10:15 | MobilMania

Unikli údajné rendery a špecifikácie Moto X4

Zdroj: Android Authority

Telefón bude dostupný vo viacerých farbách. Cenou aj výbavou sa zaradí do strednej triedy.

Lenovo pracuje na novom smartfóne z rodiny Moto, ktorý je označovaný ako Moto X4. Stretnúť sa však môžete aj s označeniami Moto štvrtej generácie či Moto X 2017. Reč je však stále o tom istom smartfóne, ktorý teraz unikol na renderoch spoločne s doposiaľ najdetailnejšími špecifikáciami. Správu priniesol portál AndroidAuthority.

Rozličné farby telefónu prezradil únik fotiek zo začiatku mesiaca , kedy boli odhalené farby Nimbus Blue, Lunar Grey a Pink Gold. Teraz sa však mobil ukazuje v iných farbách: Sterling Blue a Super Black.

Údajná podoba smartfónu Moto X4 (zdroj: Android Authority) Zdroj: Android Authority

Je však možné, že farby Nimbus Blue a Sterling Blue budú predstavovať tú istú farbu a ide len o omyl v pomenovaní. Okrem rôznych farieb sa hovorí o použití skla.

Vnútornosti strednej triedy

Spolu s rendermi unikli aj špecifikácie, ktoré sčasti poznáme už viac ako mesiac . Znovu sa tak potvrdzuje 5,2-palcový Full HD displej, čipset Snapdragon 630 či duálny fotoaparát (12 MP a 8 MP) na zadnej strane.

Teraz sa však dozvedáme aj o 16-megapixelovom fotoaparáte na prednej strane, ktorého clona údajne bude f/2.0. Operačná pamäť má byť veľká 3 GB alebo 4 GB v závislosti od regiónu. S 3 GB RAM bude viazané 32 GB úložisko, 4 GB variant dostane 64 GB pamäť.

Batéria telefónu má mať kapacitu 3 000 mAh a telefón má vďaka certifikácii IP68 odolať vode a prachu. Rozmery zariadenia údajne budú 148,35 × 73,4 × 7,99 mm pri hmotnosti 163 gramov. Snímač odtlačkov prstov by mal byť umiestnený na dolnom okraji pod displejom.

Dostupnosť a cena je zatiaľ neznáma, hovorí sa však o uvedení v štvrtom kvartáli tohto roka. Predošlé špekulácie hovorili o cene okolo 350 eur.