14.4.2011 19:48 | Bleskovky MobilMania.sk

Sony Ericsson Xperia mini pro 2 sa znova ukazuje, zatiaľ neoficiálne

Na serveri Phone Arena.com sa objavili nové fotografie nástupcu Xperie X10 mini pro. Už pred týždňom sme vám priniesli informácie o tomto kúsku z dielne spoločnosti Sony Ericsson. Fotografie len potvrdzujú skutočnosť, že oficiálne predstavenie telefónu je už na spadnutie.

Sony Ericsson Xperia mini pro 2, skôr známy ako Duo či Mango, by mal poháňať jeden z prvých procesorov rady Snapgradon, konkrétne typ QSD8650 s taktom 1 GHz. Uvedená informácia ešte nie je potvrdená, takže môžeme len dúfať, že bude osadený nejaký novší typ procesora. Sekundovať mu bude 512 MB RAM a 1 GB ROM. Operačným systémom bude OS Android 2.3 Gingerbread.

fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria

ZDROJ: Phonearena

Posledné informácie potvrdzujú displej s uhlopriečkou 3 palce a rozlíšením 320 × 480 (HVGA). Na hlavnej obrazovke Sony Ericssonu Xperia mini pro 2 sú prítomné štyri skratky na prístup k vybraným funkciám telefónu. Pod displejom môžeme nájsť jedno mechanické tlačidlo obklopené dvomi kapacitnými tlačidlami. Na zadnej strane telefónu máme možnosť vidieť 5-megapixlový fotoaparát, ktorý dokáže nahrávať HD video. Samozrejmosťou je autofocus a LED blesk.

Cena telefónu zatiaľ nie je známa, no mala by byť približne o 60 eur nižšia ako v prípade SE Xperia Neo. Rovnako stále nepoznáme ani presný dátum predstavenia prístroja.