6.3.2012 20:28 | Bleskovky MobilMania.sk

Slovenská sporiteľňa: Prehľady na účtoch a zadávanie platieb cez iPhone

Najväčšia slovenská banka Slovenská sporiteľňa sprístupnila dve nové aplikácie pre systém iOS. Používatelia s iPhonom či iPodom touch tak môžu prezerať zostatky na účtoch, históriu prevodov a zadávať platby on-line prostredníctvom svojich mobilných zariadení.

Riešenie pre účty a platby je netypicky rozdelené do dvoch samostatných aplikácií. Prvá zobrazuje prehľad jednotlivých účtov a históriu o prevode peňazí. Aplikácia zobrazuje aj reálne názvy firiem. Pri prihlásení si môže klient zobraziť informácie o týždenných a mesačných výdavkoch.

Aplikácia pre platby umožňuje zadávanie platieb on-line. Platbu stačí overiť zadaním kódu z SMS správy. Klienti sa do aplikácií prihlásia zadaním osobného PIN kódu. Obe novinky si môžete stiahnuť bezplatne z App Store - aplikácia Účty , aplikácia Platby .

fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria

Slovenská sporiteľňa už dlhšiu dobu poskytuje aj ďalšie typy aplikácií. Skener umožňuje skenovať poštové poukážky a aplikácia Erste Bank slúži ako základný prehľad o banke, jej bankomatoch, kurzoch či úrokoch. Všetky sú dostupné pre systémy iOS a Android. Používatelia smartfónov ostatných značiek môžu využiť aj mobilnú verziu internet bankingu .