9.3.2012 14:00 | MobilMania
Video

Aj taký mohol byť nový iPad, prvý mobil s Androidom

TOP Videá Pozrieme sa aj na históriu mobilných telefónov Nokia a hudobnú skupinu hrajúcu na Nintendo DS a iPhone.

Koncept nového iPadu 3

Hoci sme sa už oficiálneho predstavenia nového iPadu tretej generácie dočkali, toto video so zaujímavým konceptom zobrazuje veľmi príťažlivé a inšpirujúce funkcie, ktoré by sme určite mnohí ocenili aj v skutočnosti.

Štavnatá odplata nepodarenému callcentru

Určite ste sa už stretli s callcentrom, kde aj najschopnejší operátor dokázal akurát tak poradiť, aby ste zariadenie zapli a vypli. V Belgicku nahnevaní zákazníci v kombinácii s osadenstvom zábavnej relácie Basta zobrali veci do vlastných rúk. 5:58 ráno sa pred vchodom spoločnosti Mobistar objavil kontajner, v ktorom sedelo malé, improvizované callcentrum Basty. Zvonku bolo vidieť len telefónne číslo do tohto vnútorného callcentra. Čo sa stane neskôr, zistíte sami.

iKapela s Nintendom

Začínajúci hudobníci, alebo „hudobníci“ nepotrebujú hudobné nástroje, ako ich poznáme. Stačí im smartfón, iPod, iPad, či Nintendo DS. Výhodou je možnosť „nabaliť“ celý orchester do drobného zariadenia.

Nokia vtedy a dnes

Známy výrobca mobilných telefónov  má za sebou dlhú históriu. Začal telefónnymi stanicami, skončil u smartfónov.

Prvý telefón s Androidom – HTC G1

Prvý mobilný telefón s Androidom od Google uzrel svetlo sveta v roku 2008. Výrobcom sa stal HTC a model bol označený ako G1. Pozrite si, ako vyzerala prvá verzia operačného systému a kam sa stihla pohnúť dnes.