27.3.2012 00:00 | MobilMania

Easy Time: Celý hovor v Telekome za 15 centov

Akokoľvek dlhý hovor do pevnej i mobilnej siete Telekomu za 0,15 eur. Volania do ostatných sietí za 0,12 eur za minútu. Doplnené: bonus za prechod

Telekom posilňuje ponuku pre zákazníkov Easy. Od stredy 28. marca ponúkne nový produkt Easy Time. „Hlavným benefitom sú dlhé volania do mobilnej i fixnej siete Telekomu, karta zároveň ponúka výhodné volania do všetkých slovenských sietí,“ uvádza Telekom v správe pre médiá.

Úvodný balík s kartou Easy Time za cenu deväť eur ponúka kredit v rovnakej hodnote. Hlavným lákadlom sú volania do mobilnej a pevnej siete Telekomu, pričom zákazník za žiadny takýto hovor zaplatí 15 centov. Operátor upozorňuje, že hovory nie sú nijako obmedzené - volať je možné aj niekoľko hodín. Doplnené: Cena platí aj do všetkých pevných sietí v SR.

Volania do ostatných sietí na Slovensku budú stáť s novým programom Easy Time dvanásť centov za minútu. Účtuje sa po sekundách. SMS do všetkých sieti sú spoplatnené sumou desať centov. Platnosť kreditu od posledného dobitia je dvanásť mesiacov.

Služba ponúka sekundovú tarifikáciu, CLIP zadarmo, možnosť využitia služby Kreditka a surfovanie v niektorých lokalitách až do rýchlosti 42 Mbit/s.

Migrovať môžu aj starí

Na novú službu Easy Time budú môcť prejsť aj súčasní zákazníci, ktorí momentálne využívajú iný Easy profil. Od stredy zároveň Telekom zruší pôvodné Easy programy a vo svojej ponuke ponechá iba Easy Time a nedávno prezentovaný Easy Free .

Migrovanie medzi programami Easy Free a Easy Time bude bezplatne možné raz za 90 dní. Ak bude zákazník chcieť zmeniť profil skôr, môže tak urobiť za poplatok deväť eur.

TIP :Easy Free: Hovory za 9 centov, cenový strop na dáta

Dvojica internetových balíčkov

Easy Time sa neinšpiroval sesterskou predplatenkou Easy Free, ktorá ponúka bezplatný internet podľa toho, za koľko si zákazník dobije kredit.

Pre používateľov predplatenej karty Easy Time budú v ponuke dva dátové balíky Surf 1 a Surf 15. Prvý spomínaný balík je aktivovaný automaticky a spoplatňuje reálne prenesené dáta. Balík ponúka denný cenový strop 50 centov. S plnou rýchlosťou je možné preniesť 100 MB.

Dátový balík Surf 15 umožní využívať internet za cenu 3,50 eur na 15 dní. Predplatený objem dát je 500 MB. Po prekročení je možné surfovať so spomalenou rýchlosťou 64 Kbit/s.

Bonus 30 eur(doplnené dnes o 11:15)

Nedávno zavedený bonus 30 eur za prenos čísla na Easy Free platí aj pri prenose na Easy Time, zistila MobilMania. Čerpá sa úplne rovnako ako pri Easy Free - pri prvých šiestich dobitiach ľubovoľnou sumou získa zákazník po 5 eur. Minimálnou sumou je pritom len 6 až 7 eur, podľa spôsobu dobita.