14.6.2012 14:11 | MobilMania

Mobilné aplikácie Účty a Platby už aj pre Androidy

Slovenská sporiteľňa rozšírila portfólio mobilných aplikácií určených pre komfortné používanie elektronického bankovníctva.

Aplikácie Účty a Platby sú odteraz dostupné nielen pre iPhone, ale aj pre telefóny s operačným systémom Android. Ich funkcie sa sústreďujú na základné operácie, ktoré klienti denne vykonávajú – kontrolovanie pohybov na účte a posielanie peňazí. Navyše je aplikácia Platby doplnená o možnosť vytvorenia platby oskenovaním poštovej poukážky, ktorá bola predtým dostupná v aplikácii Skener. 

Aplikácie sú postavené na koncepte bezpečnosti, ktorá by klienta nemala obmedzovať, ale mu slúžiť - prostredníctvom personalizovaného PIN je možné prihlásiť sa do všetkých aplikácií Slovenskej sporiteľne. Aby klient presne videl, odkiaľ a kam smerujú jeho peniaze, aplikácia zobrazuje skutočné názvy spoločností, s ktorými obchoduje. Inteligentná správa sporomessage pri každom prihlásení informuje klienta o jeho týždenných a mesačných výdavkoch. Vďaka nej môže kontrolovať a riadiť svoj rozpočet.  

Viac informácií: