15.6.2012 18:54 | Bleskovky MobilMania.sk

Posledná šanca získať lacnejší internet v Orangei trikom

Operátor Orange ponúka v rámci služby MusicJet Premium okrem možnosti počúvať hudbu bez obmedzenia aj dátový balík s gigabajtom predplatených dát. Štandardná cena za službu je 8,90 eura mesačne, spolu so zvýhodnenými kupónmi však môžete podstatnú časť peňazí za drahšie internetové balíky k programom WOW ušetriť výmenou za vyšší vstupný poplatok.

Trojmesačný kupón k službe MusicJet totiž stojí v aktuálnej akcii len 7,45 eura. Spolu s mesačným bezplatným obdobím pri prvej aktivácii služby vás tak priemerná cena za gigový internetový balík vyjde len na 1,86 eura mesačne. Ak chcete zvýhodnenú cenu využiť, poponáhľajte sa, platí len do dnešného dňa alebo vyčerpania zásob. Kupóny sa dajú kúpiť aj cez web. Doplnené dnes (sobota) o 12:10: Kupón je stále na webe. Či ho operátor skutočne pošle, je otázne.

Využiť tiež môžete aj rovno 6 mesačný balík za 19,90 eura. Priemerná cena za mesiac vyjde na 2,84 eura spolu s prvým mesiacom zdarma. Oba druhy kupónov je však možné aktivovať len do konca júna, pričom nie je jasné, či operátor akciu predĺži.

Podľa informácií z infolinky je možné naraz aktivovať aj niekoľko kupónov, pričom celková dĺžka platnosti sa sčíta. Objednaný kupón by sa vo vašej schránke mal objaviť do piatich dní.