20.6.2012 11:47 | MobilMania

Žite športom on-line s GALAXY S III

Samsung si ako oficiálny partner Olympijských hier v Londýne pripravil pre majiteľov GALAXY S III malé prekvapenie. Počas Olympijských hier ponúka mesačný streaming športových prenosov v aplikácii EuroSport Player zadarmo.

Aplikácia Eurosport Player ponúka online LIVE streaming 2 športových kanálov – Eurosport a Eurosport 2. Aplikáciu je možné bežne využívať len na základe mesačného predplatného. Pre majiteľov Samsung GALAXY S III je však na mesiac úplne zadarmo. Stačí navštíviť SamsungApps, stiahnuť aplikáciu do telefónu, vytvoriť si účet a aktivovať si mesačnú trial verziu. Aktiváciu môžete urobiť v čase od 14. júna do 12. augusta 2012.

Športové udalosti na Eurosport Player:

Eurosport

  • Futbal - Euro 2012
  • Olympijské hry 2012 Londýn
  • Tenisové turnaje - Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, US Open), WTA a ATP okruhy
  • Motorsport - Majstrovstvá sveta Superbikov a WTCC, Medzinárodný Endurance Championship, rally IRC, 24 hodín Le Mans
  • Cyklistika - Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a ďalšie

Aplikáciu nájdete na:www.samsungapps.com .

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. je popredným svetovým výrobcom polovodičov, telekomunikačných zariadení, digitálnych médií a technológií určených pre digitálnu konvergenciu. V roku 2011 dosiahli jej konsolidované tržby výšku 143,1 mld. USD. V 205 pobočkách v 71 krajinách po celom svete zamestnáva približne 222 000 pracovníkov. Je rozdelená do dvoch samostatných organizácií, ktoré koordinujú činnosť deviatich nezávislých divízií: Digital Media & Communications, pod ktorú spadajú Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions a Digital Imaging, a Device Solutions, ktorá sa skladá z divízií Memory, System LSI a LCD. Spoločnosť Samsung Electronics si vydobyla uznanie za špičkové výsledky, ktoré dosahuje pri plnení celého radu ekonomických, ekologických a sociálnych kritérií, a bola vyhlásená za najudržateľnejšiu technologickú spoločnosť z Dow Jones indexu udržateľnosti za rok 2011. Ďalšie informácie získate na adrese www.samsung.com .