20.6.2012 16:08 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom: Dva lístky do kina za cenu jedného už aj v sieti Cinemax

Telekom rozširuje svoju ponuku Telekom Benefit , v rámci ktorej je možné každú stredu získať dva lístky do kina za cenu jedného aj o sieť multikín Cinemax . Telekom o tom informoval prostredníctvom svojej stránky na Facebooku.

Ponuka bola doteraz platná len v sieti kín Cinema City v Bratislave. Kupón do kina je možné využiť raz za týždeň v prípade, že zákazník využíva služby mobilnej siete Telekom s platbou na faktúru alebo služby pevnej siete Telekom, TV alebo internet. Na kupón majú raz za tri mesiace nárok aj zákazníci, ktorí využívajú predplatené služby mobilnej siete Telekom - Easy karta, Disney karta alebo Fix.

Podobnú ponuku – O2 Kino utorky - má vo svojom portfóliu aj modrý operátor. Kupóny sa dajú uplatniť každý utorok, no len v sieti kín Cinemax. Jedinou podmienkou pre ich získanie je útrata v posledných troch faktúrach vo výške minimálne 6 eur mesačne. V prípade karty s dobíjaním kreditu sa od zákazníka rovnako vyžaduje, aby za tri posledné mesiace minul aspoň 6 eur.

Kiná Cinemax nájdete v týchto mestách: Dunajská Streda, Nitra, Trnava, Trenčín, Skalica, Žilina, Banská Bystrica, Poprad, Prešov a Košice.