21.6.2012 16:49 | MobilMania

Orange na festivale Bažant Pohoda ponúkne unikátne atrakcie

Orange sa po dvoch rokoch opäť vracia na najobľúbenejší domáci letný festival Bažant Pohoda.

Ako  hlavný partner pre návštevníkov prináša viacero unikátnych a praktických noviniek. Jednou z nich je špeciálne vytvorená aplikácia Bažant Pohoda 2012 powered by Orange. Vďaka Orangeu si budú môcť účastníci festivalu po prvýkrát užiť aj zábavu na Roller Disco s retro korčuľami v sprievode dídžeja a hudby 70. rokov alebo sa osviežiť v Orange Refresh zóne – jedinej zelenej oáze trenčianskeho letiska.

Informácie vždy a všade vďaka aplikácii pre smartfóny

Orange prichádza so špeciálnou aplikáciou Bažant Pohoda 2012 powered by Orange, ktorá účastníkom festivalu poskytne všetky dôležité informácie na jednom mieste a k dispozícii budú aj zaujímavé doplnkové funkcionality. Chýbať nebude aktuálny program, informácie o interpretoch, technické a organizačné informácie, ale aj možnosť vyskladať si vlastný program, na ktorý vás aplikácia vždy pred začiatkom upozorní. Zaujímavosťou bude interaktívna mapa, ktorá priateľom vďaka prepojeniu so sociálnou sieťou Facebook umožní „spolufestivalovať“ – návštevník totiž bude mať prehľad o polohe svojich priateľov na festivale, a tak bude vedieť, kde ich práve môže zastihnúť. Aplikácia Bažant Pohoda 2012 powered by Orange je dostupná v anglickom aj slovenskom jazyku v App Strore a Google Play Store od dnes pre telefóny s operačným systémom iOS alebo Android 2.1 a vyššie.

Festivalový SMS servis

Pre účastníkov, ktorí nevlastnia smartfón, ale chcú byť tiež aktuálne informovaní o dianí na festivale, je k dispozícii služba Festivalový SMS servis. Zákazník si ju môže aktivovať zaslaním SMS správy. Festivalový SMS servis je dostupný pre zákazníkov všetkých troch mobilných operátorov. Za odoslanie aktivačnej SMS správy zaplatí odosielateľ sumu podľa platného cenníka konkrétneho operátora. Odpovedná SMS správa je bezplatná pre zákazníkov Orangeu, zákazníci ostatných operátorov zaplatia za spätnú SMS správu 20 centov. K dispozícii sú dva varianty služby:

Festivalové spravodajstvo – ponúka technicko-organizačné informácie, predpovede počasia, dopravné informácie, programové zmeny a iné. Pre aktiváciu stačí zaslať SMS správu v tvare Pohoda(medzera)info na číslo 6661.

Programová pripomienka – okrem základných informácií umožňuje navyše aj zasielanie upozornení na vybrané vystúpenia 15 minút pred ich začiatkom. Pre aktiváciu je potrebné zaslať SMS správu v tvare Pohoda na číslo 6661. Pre potvrdenie registrácie je následne potrebné na stránkach www.pohodafestival.sk vložiť kód z odpovednej SMS správy.

Deaktivácia oboch variantov služby je možná zaslaním SMS správy v tvare Pohoda(medzera)VYP na číslo 6661. Kompletné informácie o Festivalovom SMS servise nájdete na stránkach www.pohodafestival.sk .

Orange stage

Druhý najväčší stage na tohtoročnom festivale nesie názov Orange stage. Vystúpi na ňom spolu 14 hudobných zoskupení. Medzi nimi napríklad aj legendárna slovenská skupina Slobodná Európa, britskí I Blame Coco, Yann Tiersen z Francúzska či americká formácia Warpaint.

„Sme radi, že Orange môže byť tento rok výraznou a viditeľnou súčasťou najväčšieho letného hudobného festivalu na Slovensku. Nechceme byť iba partnerom festivalu, ale chceme byť priamo medzi ľuďmi a okrem špičkového servisu im priniesť aj niečo, čo ešte nemali možnosť zažiť. Verím, že sa nám to podarí a návštevníci si tento ročník aj vďaka našim praktickým vylepšeniam a zábavným aktivitám poriadne užijú,“ hovorí Peter Tóth, Corporate Affairs Manager  spoločnosti Orange Slovensko.

Orange Refresh zóna

Na trenčianskom letisku tento rok vyrastie na voľnom priestranstve zelená stromová oáza. Návštevníci festivalu sa tak v priestoroch Orange Refresh zóny budú môcť zrelaxovať v tieni stromov, v Orange Refresh stane alebo na zastrešenej terase. K dispozícii bude bar s osviežujúcimi nápojmi a obslužnou nabíjačkárňou pre mobilné telefóny. Oddychujúci sa budú môcť schladiť v oddychovej zóne nielen miešanými nápojmi, ale aj vďaka interaktívnym sprchám. Návštevníci sa tu budú môcť obrátiť aj na technických poradcov, ktorí poradia ako si stiahnuť a využívať rôzne užitočné aplikácie v smartfónoch. Okrem osvieženia a relaxu bude pripravených aj niekoľko zábavných aktivít ako sú napríklad wii, airhokej a iné.

Orange Roller Disco

Vďaka  Orangeu si budú môcť návštevníci tento rok na Bažant Pohode užiť po prvýkrát aj neobyčajnú kombináciu zábavy na štýlových korčuliach a hudby v štýle 70-tych rokov. Návštevníkom budú k dispozícii inline aj retro dvojradové, takzvané „quad“ korčule. Jedinečná zábava v sprievode dídžeja bude pre všetkých bezplatne. Tento priestor bude zároveň jediným v celom areáli trenčianskeho letiska, kde si budú môcť účastníci festivalu zakorčuľovať.

Internet na festivale

Orange je najväčším mobilným operátorom na Slovensku s najkvalitnejšou 3G sieťou, ktorej výhody prináša aj na Bažant Pohodu. Majitelia notebookov a smartfónov sa budú môcť komfortne a bezplatne pripojiť na internet a zdieľať tak svoje zážitky. Okrem posilneného pokrytia prostredníctvom doplnkových základňových staníc bude pre návštevníkov k dispozícii v Orange Refresh zóne a jej okolí aj bezplatné wi-fi pripojenie.

Nabíjačkárne

Na festivale budú k dispozícii tri zóny, kde si návštevníci bezplatne nabijú svoj mobilný telefón. V Orange Refresh stane môžu využiť obslužnú nabíjačkáreň a počas čakania si dať osviežujúci drink v tieni stromov. V Pohoda centre alebo v blízkosti športového parku môžu naopak využiť samoobslužné nabíjačkárne – uzamykateľné skrinky, kde si môžu svoj mobil s nabíjačkou zapojiť do elektrickej siete a  nechať ho bezpečne nabíjať. 

Orange prináša na Pohodu aj Dorotu Nvotovú s nepálskymi hudobníkmi

Dorota Nvotová nahrala v Nepále svoj nový album Just! s najväčšími nepálskymi rockovými hviezdami. Orange podporil myšlienku ich vlastného turné a umožnil im prísť na Slovensko. Originálna formácia zaznie aj na Pohode, kde Dorota album pokrstí a následne sa skupina vydá na koncertnú „šnúru“ po slovenských mestách.

Okrem toho Orange pripravil viacero zaujímavých sprievodných aktivít, vrátane exkluzívneho kontentu aj na svojej stránke na Facebooku www.facebook.com/OrangeSlovensko .

Orange dlhodobo podporuje kvalitnú hudbu rôznych žánrov. Okrem festivalu Bažant Pohoda je tento rok aj generálnym partnerom festivalu klasickej hudby Viva Musica! Ako každý rok, aj teraz už tradične prinesie letnú festivalovú sériu Orange Music Summer na Duchonke, Domaši, Orave a v Ružinej. Vďaka viacerým koncertom pod hlavičkou Orange Music Live mohli tiež hudobní fanúšikovia doteraz zažiť aj viacerých obľúbených hudobníkov zo zahraničia, ako je napríklad Lenny Kravitz, Alicia, Black Eyed Peas a iní.

O spoločnosti Orange Slovensko

Orange Slovensko je integrovaný telekomunikačný operátor poskytujúci komplexné telekomunikačné služby v najmodernejšej mobilnej a pevnej sieti na Slovensku. Je najväčším mobilným operátorom na Slovensku. K 31.3. 2012 evidoval 2,915 milióna aktívnych zákazníkov mobilnej siete, ktorej signálom pokrýva 99,6% populácie a vyše 90% územia SR. Okrem toho Orange eviduje ďalších 52 000 zákazníkov FiberNetu, FiberTV a FiberTelu v pevnej optickej sieti a vyše 9 000 zákazníkov DSL internetu. Spoločnosť Orange Slovensko dosiahla ku koncu marca 2012 výnosy na úrovni 167 miliónov eur. Orange je vedúcim poskytovateľom mobilných telekomunikačných služieb aj pre firemný segment. Okrem mobilnej dátovej siete druhej generácie s celonárodným pokrytím je Orange vedúcim poskytovateľom mobilného širokopásmového internetu v najväčšej 3G sieti na Slovensku s bezkonkurenčným pokrytím 71,5% populácie SR, čo predstavuje viac ako 3,7 mil. obyvateľov v 137 mestách a približne 600 priľahlých obciach. Vysokorýchlostná mobilná dátová sieť Orangeu v štandarde HSPA+, ktorá je dostupná na celom území SR pokrytom signálom UMTS, podporuje v súčasnosti rýchlosti odosielania dát do 21,1 Mbit/s. Pre takmer 35% populácie SR je k dispozícii s rýchlosťou až 42,2 Mbit/s. Orange Slovensko je prvý telekomunikačný operátor na Slovensku, ktorý spustil najmodernejšiu pevnú sieť novej generácie na báze FTTH (Fiber To The Home - optika do bytu), ktorá v súčasnosti pokrýva takmer 317 tisíc domácností v 17 mestách. Kvalita služieb spoločnosti Orange Slovensko spĺňa kritériá certifikátu ISO 9001:2000 podľa medzinárodného štandardu kvality. Nezávislí audítori potvrdili, že Orange Slovensko má vybudovaný systém riadenia, ktorý zákazníkom zaručuje kvalitné, stabilné a konzistentné poskytovanie služieb. Spoločnosť Orange Slovensko je držiteľom certifikátu environmentálneho manažérstva podľa normy ISO 14001:2004. Na Slovensku je lídrom v oblasti CSR a firemnej filantropie, ktorú zastrešuje prostredníctvom Nadácie Orange – najznámejšej a najdôveryhodnejšej firemnej nadácie na Slovensku. Orange je spoločensky najzodpovednejšia korporácia na Slovensku. Vďaka svojim rozsiahlym a dlhodobým aktivitám v oblasti spoločenskej zodpovednosti bol Orange už trikrát ocenený mimoriadne významným ocenením – Hlavnou cenou Via Bona Slovakia pre veľké podniky za komplexný prístup k zodpovednému podnikaniu. Majiteľom 100% akcií spoločnosti Orange Slovensko je skupina France Telecom prostredníctvom Atlas Services Belgicko. Orange Slovensko je prvý telekomunikačný operátor na Slovensku, ktorý prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti získal potvrdenie o priemyselnej bezpečnosti NBÚ. Orange je jediná spoločnosť na Slovensku, ktorá sa umiestnila šesťkrát po sebe na stupni víťazov rebríčka Firma roka, ktorý každoročne zostavuje ekonomický týždenník Trend. Informácie o spoločnosti Orange Slovensko sa nachádzajú na stránke www.orange.sk a www.facebook.com/OrangeSlovensko .