24.6.2012 10:13 | MobilMania

Hudobný zážitok na festivale Viva Musica! podporí Orange sprievodnými akciami

Počas ôsmeho ročníka festivalu Viva Musica! si budú môcť hudobní fanúšikovia vďaka Orangeu vychutnať zážitok zo svetovej klasickej hudby a jazzu ešte viac. Pre návštevníkov sú pripravené okrem zaujímavých vystúpení aj viaceré sprievodné aktivity a súťaže.

Počas posledného júnového týždňa čaká na hudobných gurmánov aj laikov celkom deväť koncertov v rámci podujatia Viva Musica! Tento letný open-air festival prináša do ulíc hlavného mesta už tradične kvalitné spojenie klasickej a vážnej hudby s netradičným prevedením. Orange ako generálny partner festivalu prinesie okrem originálneho hudobného zážitku aj niekoľko sprievodných aktivít.

Hudobný zážitok aj z domu

Pre tých, ktorí si nemôžu jedinečné vystúpenia vychutnať naživo, pripravil Orange tri exkluzívne online streamingy na svojej oficiálnej stránke na Facebooku www.facebook.com/OrangeSlovensko . Hneď 23. júna podvečer si budú môcť fanúšikovia z domáceho pohodlia online vychutnať otvárací koncert Tribute to Jaro Filip z Hlavného námestia v Bratislave. Na jednom mieste sa pri tejto príležitosti stretnú najvýraznejšie slovenské herecké a hudobné osobnosti ako Róbert Roth, Zuzana Krónerová, Peter Lipa, Marián Čekovský, Janko Kuric, Oskar Rósza, Martin Valihora či Eugen Vizváry. Predstavenie má byť plné humoru, prekvapení aj dojatia.

Obľúbený slovenský hudobník, spevák, zabávač a moderátor Marián Čekovský sa na festivalovom pódiu objaví ešte raz 24. júna. Orange exkluzívne na svojej fanúšikovskej stránke na Facebooku ponúkne online prenos aj z tejto jedinečnej šou, ktorej účastníkmi bude aj niekoľko ďalších nevšedných hudobných osobností.

Posledným streamingom, ktorý si budú môcť vyznávači dobrej hudby pozrieť naživo, bude 25. júna neopakovateľná dvojica Igudesman & Joo. Svetovoznámi hudobníci Aleksey Igudesman a Hyung-ki Joo predvádzajú prvotriednu klasickú hudbu s dávkou humoru a s cieľom priniesť svoju hudbu mladšiemu publiku. Predvedú svoj projekt A Little Nightmare Music.

O najmenších bude postarané

Počas večerných koncertov je pre deti pripravená bezplatná Orange škôlka, ktorá vznikla vďaka spolupráci so Súkromnou materskou školou Motýlik a Múzeom mesta Bratislavy. Rodičia si vďaka tomu budú môcť nerušene vychutnať hudobné predstavenia, kým pre deti kvalifikovaný personál pripravil špeciálny program.

Získajte vstupenky na Viva Musica!

Orange pripravil v súvislosti s festivalom Viva Musica! aj zaujímavú súťaž. Fanúšikovia oficiálnej stránky Orange Slovensko na Facebooku v nej môžu získať vstupenky na koncerty, ale napríklad aj vstup do zákulisia a osobné stretnutie s účinkujúcimi, či dokonca miesto priamo v orchestri počas jedinečného koncertu Svätenie jari, kde si budú môcť užiť neopakovateľnú energiu hudobného telesa.

Zákazníci Orangeu so zľavou

Držitelia vernostnej zákazníckej Orange karty majú možnosť získať vstupenky na festival Viva Musica! s 5 %-nou zľavou. Tú si môžu uplatniť počas celého obdobia trvania festivalu pri každom koncerte. Na jednu zákaznícku kartu môžu získať zvýhodnenú cenu na jeden lístok.

Spoločnosť Orange Slovensko dlhodobo podporuje kvalitnú hudbu. Okrem podpory festivalu Viva Musica! je hlavným partnerom najväčšieho slovenského festivalu Bažant Pohoda 2012. Pravidelne tiež prináša letnú festivalovú sériu Orange Music Summer na Duchonke, Domaši, Orave a Ružinej. Vďaka viacerým koncertom pod hlavičkou Orange Music Live mohli tiež hudobní fanúšikovia v minulosti zažiť aj obľúbených hudobníkov zo zahraničia, ako je napríklad Lenny Kravitz, Alicia, Black Eyed Peas a iní.

O spoločnosti Orange Slovensko

Orange Slovensko je integrovaný telekomunikačný operátor poskytujúci komplexné telekomunikačné služby v najmodernejšej mobilnej a pevnej sieti na Slovensku. Je najväčším mobilným operátorom na Slovensku. K 31.3. 2012 evidoval 2,915 milióna aktívnych zákazníkov mobilnej siete, ktorej signálom pokrýva 99,6% populácie a vyše 90% územia SR. Okrem toho Orange eviduje ďalších 52 000 zákazníkov FiberNetu, FiberTV a FiberTelu v pevnej optickej sieti a vyše 9 000 zákazníkov DSL internetu. Spoločnosť Orange Slovensko dosiahla ku koncu marca 2012 výnosy na úrovni 167 miliónov eur. Orange je vedúcim poskytovateľom mobilných telekomunikačných služieb aj pre firemný segment.

Okrem mobilnej dátovej siete druhej generácie s celonárodným pokrytím je Orange vedúcim poskytovateľom mobilného širokopásmového internetu v najväčšej 3G sieti na Slovensku s bezkonkurenčným pokrytím 71,5% populácie SR, čo predstavuje viac ako 3,7 mil. obyvateľov v 137 mestách a približne 600 priľahlých obciach. Vysokorýchlostná mobilná dátová sieť Orangeu v štandarde HSPA+, ktorá je dostupná na celom území SR pokrytom signálom UMTS, podporuje v súčasnosti rýchlosti odosielania dát do 21,1 Mbit/s. Pre takmer 35% populácie SR je k dispozícii s rýchlosťou až 42,2 Mbit/s. Orange Slovensko je prvý telekomunikačný operátor na Slovensku, ktorý spustil najmodernejšiu pevnú sieť novej generácie na báze FTTH (Fiber To The Home - optika do bytu), ktorá v súčasnosti pokrýva takmer 317 tisíc domácností v 17 mestách. Kvalita služieb spoločnosti Orange Slovensko spĺňa kritériá certifikátu ISO 9001:2000 podľa medzinárodného štandardu kvality. Nezávislí audítori potvrdili, že Orange Slovensko má vybudovaný systém riadenia, ktorý zákazníkom zaručuje kvalitné, stabilné a konzistentné poskytovanie služieb. Spoločnosť Orange Slovensko je držiteľom certifikátu environmentálneho manažérstva podľa normy ISO 14001:2004.

Na Slovensku je lídrom v oblasti CSR a firemnej filantropie, ktorú zastrešuje prostredníctvom Nadácie Orange – najznámejšej a najdôveryhodnejšej firemnej nadácie na Slovensku. Orange je spoločensky najzodpovednejšia korporácia na Slovensku. Vďaka svojim rozsiahlym a dlhodobým aktivitám v oblasti spoločenskej zodpovednosti bol Orange už trikrát ocenený mimoriadne významným ocenením – Hlavnou cenou Via Bona Slovakia pre veľké podniky za komplexný prístup k zodpovednému podnikaniu. Majiteľom 100% akcií spoločnosti Orange Slovensko je skupina France Telecom prostredníctvom Atlas Services Belgicko. Orange Slovensko je prvý telekomunikačný operátor na Slovensku, ktorý prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti získal potvrdenie o priemyselnej bezpečnosti NBÚ. Orange je jediná spoločnosť na Slovensku, ktorá sa umiestnila šesťkrát po sebe na stupni víťazov rebríčka Firma roka, ktorý každoročne zostavuje ekonomický týždenník Trend. Informácie o spoločnosti Orange Slovensko sa nachádzajú na stránke www.orange.sk a www.facebook.com/OrangeSlovensko .