24.6.2012 10:13 | MobilMania

ZyXEL predstavuje mobilnú aplikáciu pre storage

ZyXEL dnes uvádza na trh novú mobilnú funkciu pre domácich užívateľov.

Nové multimediálne servery radu ZyXEL NSA300 využívajú mobilnú aplikáciu Polkast, ktorá umožňuje užívateľom jednoducho sa pripojiť zo svojich tabletov a chytrých telefónov priamo k multimediálnemu serveru. Aplikácia je postavená na vytvorení vlastného osobného cloudu, ktorý zaručí bezpečný vzdialený prístup k multimediálnym knižniciam. Používatelia produktov ZyXEL si odteraz môžu užívať multimediálny obsah nie len doma, ale aj na cestách.

Vďaka multimediálnym serverom ZyXEL si môžu užívatelia slobodne ukladať a spúšťať multimediálny obsah ako napr. digitálne fotografie, domáce videá, HD audio a video súbory, a zdieľať ich so svojou rodinou alebo priateľmi. S využitím služby osobného cloudu Polkast môžu užívatelia produktov ZyXEL získať prístup k tisíckam súborov a sledovať uložené videá s pomocou bezplatnej mobilnej aplikácie Polkast.

Na rozdiel od verejných cloudov nemá osobný cloud ZyXEL žiadny veľkostný limit a nevyžaduje časovo náročné uploadovanie a downloadovanie. Keď ste pripojený ku rovnakej lokálnej sieti, využije mobilná aplikácia Polkast na stiahnutie súboru bezdrôtovú WiFi sieť. Nová funkcia osobného cloudu je teraz zdarma k dispozícii pre všetkých užívateľov multimediálnych serverov NSA300 a môžete si ju stiahnuť z app predajní iTunes a Android Market. Video predstavujúce túto mobilnú aplikáciu si môžete pozrieť na http://youtu.be/m0r3l88omI8 .

V dnešnej dobe užívatelia očakávajú, že zostanú pripojení ku svojim dátam vždy a všade. To dokáže nový multimediálny server NSA300 so širokou ponukou funkcií a inovatívna technológia osobného cloudu. NSA300 je vo svojej triede najlepšou voľbou, zvlášť keď chcete prispôsobiť svoj životný štýl modernému digitálnemu veku.

Informácie o modeloch NSA a ich funkciách nájdete na webových stránkach www.zyxel.com alebo www.zyxel.cz .

O spoločnosti ZyXEL Communications

Spoločnosť ZyXEL Communications Corp. so sídlom na Taiwane bola založená v roku 1989 a v súčasnosti sa jedná o popredného svetového dodávateľa inovatívnych a spoľahlivých internetových riešení. Od svojho založenia prešla spoločnosť ZyXEL mnohými transformáciami. V dnešnej dobe patrí ZyXEL medzi niekoľko málo spoločností na svete, ktoré sú schopné dodávať kompletné sieťové riešenia pre telekomunikačných operátorov, stredne veľké podniky a domácich užívateľov. Medzi telekomunikačné riešenia patria zariadenia ústrední, zariadenia pre inštaláciu u zákazníka, prístupové sieťové zariadenia (bezdrôtové i s pevným pripojením) a switche triedy carrier. Medzi riešeniami pre stredne veľké organizácie nájdeme unifikované bezpečnostné brány, LAN switche, WLAN zariadenia a zariadenia pre IP telefóniu. Riešenia Digital Home zahŕňajú zariadenia pre sieťové pripojenie a multimediálne zariadenia.