9.7.2012 00:00 | MobilMania

Rozšírte si obzory s oficiálnou aplikáciou TED

Tip pre Android Aplikácia je povinnosťou pre všetkých, ktorí milujú idey, originalitu a skvelé rečnícke výkony. Navyše je úplne zadarmo.

Zaslúžený úspech projektu TED

Konferencie TED (Technology, Entertainment, Design) sú svetoznámy fenomén, ktorý sa zaslúžene teší pozornosti miliónov ľudí. V rámci projektu vystúpilo mnoho známych či menej známych osobností s fascinujúcimi nápadmi z oblastí ako sú medicína, vzdelávanie, technológie či hudba. Prostredníctvom aplikácie sa dostanete k týmto prednáškam pohodlne a jednoducho z jedného miesta.

Používateľský komfort bez kompromisov

Používateľské prostredie aplikácie je prehľadné a jednoduché. Práca v ňom je vo všeobecnosti rýchla a plynulá. Rovnako sme nezaznamenali nestabilitu či pády aplikácie. Testovacím zariadením bol tablet so systémom Android vo verzii 4.0 Ice Cream Sandwich.

Existuje hneď niekoľko možností ako medzi dostupnými videami či audionahrávkami vyhľadávať. Samozrejmosťou je klasický vyhľadávací panel, ktorý ponúka hľadanie na základe textového vstupu používateľa. Ďalšou z možností je triedenie prednášok podľa kategórií, ako sú dátum pridania, počet prezretí, téma či hodnotenie používateľov.

fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria

Rozhodne najzaujímavejšou funkciou je však možnosť stiahnutia videa či nahrávky priamo na lokálne úložisko zariadenia. Stiahnutý obsah je potom jednoducho dostupný v režime offline bez nutnosti internetového pripojenia.

Obsah je možné pohodlne prezerať priamo v prostredí aplikácie. Mnohé videá sú dostupné vo vysokom rozlíšení vo výbornej kvalite. Pri sťahovaní väčšieho množstva obsahu odporúčame využiť pripojenie Wi-Fi. Pri návykovosti tejto funkcie by ste totiž mohli veľmi ľahko prísť o predplatený dátový balíček.

Jednoduché zdieľanie či odporúčania

Priamo z prostredia aplikácie je možné prezeraný obsah zdieľať prostredníctvom sociálnych sietí. Samozrejmosťou je aj možnosť vytvárania záložiek, ktoré vám umožnia pohodlne sa vrátiť k obsahu, ktorý vás zaujal. Pri prezeraní prednášok ponúka aplikácia aj odporúčania na ďalší podobný obsah.

Oficiálna aplikácia TED je pre všetkých, ktorých zaujíma svet a dianie naokolo. Ponúkne príjemné užívateľské prostredie, výbornú kvalitu prehrávaného videa, offline prezeranie obsahu či jednoduché a prehľadné vyhľadávanie. Navyše je dostupná na Google Play Store úplne zadarmo. 

Názov Operačný systém Stiahnutie Cena
TED Android 2.1 a vyšší Google Play Store Zadarmo