11.7.2012 19:29 | MobilMania

Wow ponuka pre najnáročnejších s nekonečnými volaniami do sveta

Orange rozširuje portfólio zvýhodnených WOW ponúk o nový balík Biznis Exkluzív Svet, s ktorým zákazníci za mesačný poplatok 99,99 eur získajú maximálnu slobodu v komunikácii.

Balík Biznis Exkluzív Svet obsahuje nekonečné hovory v rámci všetkých slovenských a väčšiny svetových sietí, ako aj SMS a MMS správy do všetkých svetových sietí a neobmedzený Internet v mobile - balík Premium. Komunikáciu v zahraničí zákazníkovi zvýhodnia automaticky zahrnuté balíky roamingových hovorov a dát. Samozrejmosťou je aj vysoká zľava na najlepšie mobilné telefóny z ponuky.

Orange od 11. júla 2012 prináša ďalšiu novinku pre najnáročnejších zákazníkov, ktorá umožňuje naplno využívať telefón aj na komunikáciu so zahraničím, či už zo Slovenska alebo priamo na cestách za hranicami. Taktiež sprístupňuje najžiadanejšie a najnovšie modely mobilných telefónov za najlepšie ceny na trhu.

Balík Biznis Exkluzív Svet v sebe v rámci výhodného mesačného poplatku 99,99 eur zahŕňa nasledovné: 

Biznis Exkluzív Svet
Nekonečné hovory do väčšiny    svetových sietí Všetky siete v SR EÚ – pevné aj mobilné siete Zóna 1 – Zóna 6*
Nekonečné SMS a MMS do všetkých svetových sietí Všetky siete v SR Všetky siete celý svet
Nekonečný Internet v mobile Premium 5000 MB**
Roamingové hovory 200 minút prichádzajúce hovory Zóna 1 – 3 (celý svet)
Roamingové dáta 200 MB Zóna 1 – 3 (celý svet)
Cena 99,99 €

* volania do sveta sú limitované zoznamom 42 krajín – na volania do týchto krajín sa aplikuje štandardná cenníková cena

** po presiahnutí balíka nie sú dáta spoplatňované, dátový tok je spomalený na 16 kbit/s 

Balík Biznis Exkluzív Svet, tak ako aj ostatné existujúce zvýhodnené WOW ponuky pre biznis zákazníkov (Biznis Štandard, Biznis Profi a Biznis Profi Svet) si môžu aktivovať za rovnakých podmienok aj rezidenční zákazníci. Podnikatelia k nim naviac získavajú aj nasledovné bezplatné doplnkové služby, ktoré ich komunikáciu ešte viac zvýhodnia:

  • exkluzívna starostlivosť
  • 10% zľava na telefóny
  • službu náhradný telefón

Zvýhodnené WOW ponuky uviedol Orange do svojho portfólia s cieľom priniesť zákazníkom ešte výhodnejšiu komunikáciu vzhľadom na ich individuálne potreby. Môžu si z nich vybrať rezidenční aj biznis zákazníci. Zvýhodnené WOW ponuky obsahujú oproti základnej WOW ponuke 3 extra výhody: ceny vyskladaných služieb sú ešte výhodnejšie ako samostatne, obsahujú jednu bonusovú službu na 24 mesiacov zadarmo a na telefón zákazník získa atraktívnu zľavu navyše.

Orange uviedol nový program WOW 6. júna 2012. Najväčší mobilný operátor na Slovensku skončil s ponukou paušálov, ako ich zákazníci doteraz poznali a nahradil ich jediným programom WOW, čím na slovenský trh priniesol úplne nový princíp mobilného telefonovania. Základom programu WOW je jedinečná klesajúca tarifa, vďaka ktorej čím viac zákazník telefonuje, tým menej za minútu hovoru zaplatí, a to v rozpätí od 13 do 5,5 centu za minútu. Program WOW prináša aj neobmedzené volania do všetkých sietí na Slovensku, ako aj do väčšiny krajín sveta, neobmedzené textové a multimediálne správy či dátovo neobmedzený internet mobile. Okrem toho program WOW predstavil aj nový spôsob výpočtu zľavy na telefón. Tým, že Orange zarátava do zľavy každé euro, ktoré sa zákazník zaviaže zaplatiť v rámci mesačného poplatku, si tak môže každý určiť výšku zľavy na telefón z ponuky, aký si sám vyberie.

O skupine France Telecom-Orange

Orange je kľúčová značka skupiny France Telecom, jedného z popredných svetových telekomunikačných operátorov. Je tretím najväčším mobilným operátorom a druhým najväčším poskytovateľom širokopásmového internetu v Európe. V júni 2006 sa Orange stal v súlade so stratégiou NExT zameranou na integráciu operátorov v skupine France Telecom jednotnou značkou pre ponuky mobilných, širokopásmových a multi-play služieb vo Francúzsku, Veľkej Británii, Holandsku a v októbri aj v Španielsku.

France Telecom-Orange je jedným z vedúcich telekomunikačných operátorov na svete s viac ako 171 000 zamestnancami na celom svete. K 31. marcu 2012 dosiahla Skupina výnosy na úrovni 10,9 miliardy eur a eviduje vyše 225 miliónov zákazníkov v 33 krajinách sveta. Z toho 166 miliónov tvoria zákazníci mobilných služieb a 15 miliónov užívatelia širokopásmového internetu. Firemné komunikačné riešenia a služby ponúka skupina pod názvom Orange Business Services a s touto značkou patrí medzi svetových lídrov v poskytovaní telekomunikačných služieb nadnárodným spoločnostiam. France Telecom (NYSE:FTE) je spoločnosť obchodovaná na burzách Euronext Paris Eurolist a v New Yorku. Ďalšie informácie o skupine Orange a France Telecom nájdete aj na stránkach www.orange.comwww.orange-business.comwww.orange-innovation.tv .

O spoločnosti Orange Slovensko

Orange Slovensko je integrovaný telekomunikačný operátor poskytujúci komplexné telekomunikačné služby v najmodernejšej mobilnej a pevnej sieti na Slovensku. Je najväčším mobilným operátorom na Slovensku. K 31.3. 2012 evidoval 2,915 milióna aktívnych zákazníkov mobilnej siete, ktorej signálom pokrýva 99,6% populácie a vyše 90% územia SR. Okrem toho Orange eviduje ďalších 52 000 zákazníkov FiberNetu, FiberTV a FiberTelu v pevnej optickej sieti a vyše 9 000 zákazníkov DSL internetu. Spoločnosť Orange Slovensko dosiahla ku koncu marca 2012 výnosy na úrovni 167 miliónov eur. Orange je vedúcim poskytovateľom mobilných telekomunikačných služieb aj pre firemný segment. Okrem mobilnej dátovej siete druhej generácie s celonárodným pokrytím je Orange vedúcim poskytovateľom mobilného širokopásmového internetu v najväčšej 3G sieti na Slovensku s bezkonkurenčným pokrytím 71,5% populácie SR, čo predstavuje viac ako 3,7 mil. obyvateľov v 137 mestách a približne 600 priľahlých obciach. Vysokorýchlostná mobilná dátová sieť Orangeu v štandarde HSPA+, ktorá je dostupná na celom území SR pokrytom signálom UMTS, podporuje v súčasnosti rýchlosti odosielania dát do 21,1 Mbit/s. Pre takmer 35% populácie SR je k dispozícii s rýchlosťou až 42,2 Mbit/s. Orange Slovensko je prvý telekomunikačný operátor na Slovensku, ktorý spustil najmodernejšiu pevnú sieť novej generácie na báze FTTH (Fiber To The Home - optika do bytu), ktorá v súčasnosti pokrýva takmer 317 tisíc domácností v 17 mestách. Kvalita služieb spoločnosti Orange Slovensko spĺňa kritériá certifikátu ISO 9001:2000 podľa medzinárodného štandardu kvality. Nezávislí audítori potvrdili, že Orange Slovensko má vybudovaný systém riadenia, ktorý zákazníkom zaručuje kvalitné, stabilné a konzistentné poskytovanie služieb. Spoločnosť Orange Slovensko je držiteľom certifikátu environmentálneho manažérstva podľa normy ISO 14001:2004. Na Slovensku je lídrom v oblasti CSR a firemnej filantropie, ktorú zastrešuje prostredníctvom Nadácie Orange – najznámejšej a najdôveryhodnejšej firemnej nadácie na Slovensku. Orange je spoločensky najzodpovednejšia korporácia na Slovensku. Vďaka svojim rozsiahlym a dlhodobým aktivitám v oblasti spoločenskej zodpovednosti bol Orange už trikrát ocenený mimoriadne významným ocenením – Hlavnou cenou Via Bona Slovakia pre veľké podniky za komplexný prístup k zodpovednému podnikaniu. Majiteľom 100% akcií spoločnosti Orange Slovensko je skupina France Telecom prostredníctvom Atlas Services Belgicko. Orange Slovensko je prvý telekomunikačný operátor na Slovensku, ktorý prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti získal potvrdenie o priemyselnej bezpečnosti NBÚ. Orange je jediná spoločnosť na Slovensku, ktorá sa umiestnila šesťkrát po sebe na stupni víťazov rebríčka Firma roka, ktorý každoročne zostavuje ekonomický týždenník Trend. Informácie o spoločnosti Orange Slovensko sa nachádzajú na stránke www.orange.sk a www.facebook.com/OrangeSlovensko .