11.7.2012 19:33 | MobilMania

Samsung daroval slovenskej olympijskej výprave oficiálny smartfón pre LOH 2012 v Londýne

Všetci členovia slovenskej olympijskej výpravy v Londýne dostali novinku Samsung GALAXY S III so špeciálne navrhnutým zadným krytom.

Prezident spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak dnes slávnostne daroval všetkým členom slovenskej olympijskej výpravy vlajkovú loď medzi smartfónmi – Samsung GALAXY S III. Slávnostné odovzdanie sa uskutočnilo na Magio pláži na petržalskej strane Dunaja, kde prebiehala autogramiáda všetkých olympionikov. 

„Z celého Slovenska ste najlepší. Spoločnosť Samsung vám preto venuje v súčasnosti najlepší smartfón na trhu – Samsung Galaxy S III. V mene spoločnosti Samsung vám prajem popredné umiestnenia a pekné športové zážitky,“ uviedol na oficiálnom odovzdávaní Jin Hwan Kim, prezident Samsung Electronics Czech and Slovak.

Novinka disponuje špeciálne navrhnutým olympijským zadným krytom, ktorému dominuje časť slovenskej vlajky s jej dominantou – štátnym znakom. V pravom dolnom rohu je logo Slovenského olympijského výboru v bielom prevedení. Členovia slovenskej výpravy tak budú reprezentovať Slovensko na každom kroku aj vďaka tejto limitovanej olympijskej edícii.

Smartfón Samsung GALAXY S III bol oficiálne a zároveň symbolicky predstavený začiatkom mája v Londýne, kde sa už o pár dní začnú tohtoročné Letné olympijské hry 2012. Novinka ponúka množstvo funkcií, ako Smart Stay, Direct Call (Priamy hovor), Smart Alert (Inteligentné upozornenie) alebo Best photo (Najlepšia fotografia). Na slovenskom trhu sa predáva so 16GB vnútornou pamäťou v dvoch farbách – keramická biela a metalická modrá.

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. je popredným svetovým výrobcom polovodičov, telekomunikačných zariadení, digitálnych médií a technológií určených pre digitálnu konvergenciu. V roku 2011 dosiahli jej konsolidované tržby výšku 143,1 mld. USD. V 197 pobočkách v 72 krajinách po celom svete zamestnáva približne 206 000 pracovníkov. Je rozdelená do dvoch samostatných organizácií, ktoré koordinujú činnosť deviatich nezávislých divízií: Digital Media & Communications, pod ktorú spadajú Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions a Digital Imaging, a Device Solutions, ktorá sa skladá z divízií Memory, System LSI a LED. Spoločnosť Samsung Electronics si vydobyla uznanie za špičkové výsledky, ktoré dosahuje pri plnení celého radu ekonomických, ekologických a sociálnych kritérií, a bola vyhlásená za najudržateľnejšiu technologickú spoločnosť z Dow Jones indexu udržateľnosti za rok 2011. Ďalšie informácie získate na adrese www.samsung.com .