16.7.2012 18:20 | Bleskovky MobilMania.sk

Bonus za prenos čísla do O2 končí, platí cez e-shop do polnoci

Dnes o polnoci končí u operátora O2 bonus za prenos čísla do jeho siete. Operátor poskytoval novým zákazníkom zľavy z faktúr v celkovej výške 50 eur v prípade, ak si číslo preniesli cez e-shop od iného operátora na program s platbou na faktúru. Neplatí už ani bonus vo výške 100 eur pre programy Moja firma, jeho platnosť skončila ešte 6. júla.

Podľa vyjadrenia O2 sa operátor na predĺženie aktuálnej akcie nechystá, do budúcnosti však pripravuje nové. „Aktuálne nepredlžujeme ani jeden z uvedených bonusov. Zákazníci sa však môžu tešiť na novinky, ktoré predstavíme už v krátkej budúcnosti,“ uviedla hovorkyňa Martina Jamrichová.

Pripomeňme, že O2 už v minulosti bonusy za prenos čísla niekoľkokrát pozastavil a priniesol opäť v pozmenenej podobe. Aktuálne zisťujeme, či sa budú novinky opäť týkať prenosu čísla a kedy budú dostupné.

Odmenu za prenesenie čísla na predplatenú kartu naďalej poskytuje Telekom - pri Easy Free. K prvým šiestim dobitiam od aktivácie pripisuje bonusový kredit 5 eur. Akcia je platná do konca júla a zatiaľ nie je jasné, či ju operátor predĺži.