18.7.2012 17:54 | MobilMania

Samsung Galaxy S III posilňuje ducha olympijských hier po celom svete

Samsung Electronics Co., Ltd., popredný výrobca na trhu spotrebnej elektroniky a svetová jednotka v oblasti informačných technológií, začína masívnu olympijskú kampaň plnú emócií a inšpirácie, ktorej cieľom je povzbudiť fanúšikov po celom svete, aby sa pripojili k oslavám športu. Kampaň, v ktorej si každý nájde to svoje.

Hlavným hrdinom tejto kampane je aktuálna novinka – GALAXY S III, ktorá je pasovaná na „Samsung telefón olympijských hier“. Navrhnutý pre ľudí a inšpirovaný prírodou, GALAXY S III využíva pokročilé technológie a intuitívne vlastnosti, aby mohol inšpirovať, uchvátiť a zapojiť svojich užívateľov do diania olympijských hier ako nikdy predtým. Môžete byť divákom, ale rovnako sa môžete do diania aktívne zapojiť a užívať si neobyčajnú olympijskú atmosféru.

V súvislosti s kampaňou môžete byť svedkami novej verzie TV reklamy, špeciálne vytvorenej pre olympijské hry a nechať sa ňou inšpirovať. Novo vyvinuté mobilné aplikácie pre olympijské hry vás dostanú priamo do centra diania a vďaka mobilným PIN pop-up stanovištiam si môžete vyskúšať produkty a aplikácie, ktoré spriatelia komunity s technológiami.

„Prostredníctvom GALAXY S III môžu ľudia po celom svete zdieľať svoje zážitky a všetci si po svojom prežijú vlastné olympijské hry, čo skvele korešponduje s konceptom telefónu „navrhnutého pre ľudí“. Spoločnosť Samsung si váži, že sa stala súčasťou tejto špeciálnej udalosti, a dúfame, že sa ľudia po celom svete vďaka našim produktom spoja a spoločne prežijú a oslávia sviatok Olympijských hier v Londýne 2012,“ uviedol Younghee Lee, Senior Vice President oddelenia mobilného marketingu spoločnosti Samsung.

Nová TV reklama GALAXY S III pre Olympijské hry v Londýne 2012

Samsung svoju olympijskú kampaň podporuje TV spotom vytvoreným pre zdôraznenie role GALAXY S III pri olympijských hrách. Len málokto vie vzbudiť očakávanie a nadšenie tak, ako David Beckham, a preto bol jasnou voľbou pre televíznu reklamu.

David Beckham, oficiálny ambasádor spoločnosti Samsung pre Olympijské hry v Londýne 2012, začína spot správou na svojom Galaxy S III: „Si pripravený?“. David odpovedá prirodzene svojim chlapčenským „Áno“ a ohlasuje začiatok hier dokonalou strelou cez celé futbalové ihrisko, ktorá priamo trafí gong. Potom začína sekvencia nabitá energiou a emóciami zachytávajúcimi fanúšikov po celom svete, ako sledujú Beckhamov vynikajúci kop a zdieľajú ho svojimi smartfónmi GALAXY S III. Duch olympijských hier sa šíri rýchlo a inšpiruje fanúšikov bez ohľadu na vek, aby londýnske hry podporili.

TV spot bude spustený 16. júla vo viac ako 20 krajinách vrátane Veľkej Británie, Francúzska a Číny.

Mobilné aplikácie pre olympijské hry

Samsung tiež predstavuje novú aplikáciu pre OS Android „Samsung: Take Part 2012“, ktorá užívateľa vtiahne do diania Olympijských hier v Londýne 2012. Aplikácia umožňuje zahrať si hry vo formáte 3D, športové hry Augmented Reality (AR), a zároveň je možné vyzvať na hru svojich priateľov na Facebooku. Hraním sa zapoja do celosvetového rebríčka najlepších a môžu tak pomôcť svojej krajine k získaniu ďalších olympijských medailí. Hráči svoje skóre a umiestnenie nájdu priamo v aplikácii, ako aj na Facebook stránkach Samsung Mobile (Facebook.com/SamsungMobile). V aplikácii nájdu aj ďalší tematický obsah, napríklad vo forme virtuálnej interaktívnej 3D prehliadky olympijských štadiónov a ďalších oficiálnych miest, môžu si otestovať svoje faktické znalosti a držať krok s udalosťami na olympijských hrách.

Okrem toho Samsung pre návštevníkov Londýna pripravil aplikáciu „Best of Britain“, ktorá odporučí zásadné miesta na návštevu, vrátane 10 osobných tipov Davida Beckhama.

Aplikácie „Samsung: Take Part 2012“ aj „Best of Britain“ sú dostupné na stiahnutie na Google Play Store a Samsung Apps.

Samsung Mobile PIN

Samsung Mobile PIN je mimoriadny priestor, „stánok“ špeciálne vytvorený tak, aby užívateľom poskytol zážitok so značkou z prvej ruky. V PINoch môžu zákazníci naplno pracovať s najnovšími intuitívnymi technológiami a vyskúšať si telefóny Samsung, vrátane GALAXY S III a Samsung GALAXY Note. Zásadnou myšlienkou PINu je možnosť zaznamenať si emotívny zážitok akoby špendlíkom na mape.

Návštevníci stanovíšť Mobile PIN sa stretnú s vyškoleným personálom, ktorý je pripravený zoznámiť ich s produktmi, záujemcovia si tu môžu vyskúšať smartphony, ich funkcie, služby a samozrejme aplikácie.

Dva stánky Samsung Mobile PIN sú v súčasnosti postavené na Westfield Shepherd's Bush a Old Spitalfields, oba budú fungovať do konca augusta. Dve ďalšie stanovištia budú otvorené 27. júla v Olympijskom parku (otvorené do 9. septembra) a v Hyde Parku (do 12. augusta).

GALAXY Studio je špeciálna platforma, ktorá záujemcom umožní prakticky si vyskúšať tvorivé aktivity s najnovšími modelmi radu GALAXY a vedľa stánkov PIN je ďalšou príležitosťou, kde si ktokoľvek môže otestovať produkty a aplikácie Samsung. GALAXY Studio je dostupné nielen vo všetkých stánkoch PIN, ale aj na ďalších miestach v centre Londýna. Ponúkne prezentáciu rôznych produktov Samsung, možnosť vyskúšať si ich a pripravené sú aj zábavné aktivity, vďaka ktorým sa návštevníci ľahko zoznámia so všetkými zaujímavými funkciami modelov GALAXY. Zákazníci zbieraním „špendlíkov“ v PIN stánkoch a Galaxy štúdiách môžu tiež vyhrať rad darčekov, vrátane smartphonu GALAXY S III a cesty okolo sveta.

Viac informácií o promoakciách a výhrach nájdete v aplikácii „Samsung Mobile PIN“ app, ktorá je k dispozícii na Google Play Store a Samsung Apps.

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. je popredným svetovým výrobcom polovodičov, telekomunikačných zariadení, digitálnych médií a technológií určených pre digitálnu konvergenciu. V roku 2011 dosiahli jej konsolidované tržby výšku 143,1 mld. USD. V 197 pobočkách v 72 krajinách po celom svete zamestnáva približne 206 000 pracovníkov. Je rozdelená do dvoch samostatných organizácií, ktoré koordinujú činnosť deviatich nezávislých divízií: Digital Media & Communications, pod ktorú spadajú Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions a Digital Imaging, a Device Solutions, ktorá sa skladá z divízií Memory, System LSI a LED. Spoločnosť Samsung Electronics si vydobyla uznanie za špičkové výsledky, ktoré dosahuje pri plnení celého radu ekonomických, ekologických a sociálnych kritérií, a bola vyhlásená za najudržateľnejšiu technologickú spoločnosť z Dow Jones indexu udržateľnosti za rok 2011. Ďalšie informácie získate na adrese www.samsung.com .

About Samsung 's Involvement in the Olympic Games

Samsung sa do olympijských hier prvýkrát zapojil už v roku 1988 ako lokálny sponzor Olympijských hier v Soule 1988. Počnúc zimnými olympijskými hrami v Nagane 1998 sa spoločnosť Samsung stala celosvetovým partnerom olympijských hier v kategórii bezdrôtových komunikačných zariadení. Vtedy poskytla podporu v rámci programu bezdrôtovej komunikácie nazvaným Wireless Olympic Works (WOW), a tiež dodávkou mobilných telefónov. Inovatívne mobilné technológie zaistili olympijskej rodine aktuálne informačné a komunikačné služby. Samsung je tiež prezentačným partnerom Štafeta olympijskej pochodne a je autorom mnohých digitálnych marketingových kampaní, ktoré povzbudzujú verejnosť k zúčastneniu sa diania hier prostredníctvom vlastných inteligentných mobilných technológií. Samsung ako celosvetový partner olympijských hier pokračuje do Ria 2016.

About Samsung 's Involvement in the Paralympic Games

Ako oficiálny celosvetový partner paralympijských hier v kategórii bezdrôtových komunikačných zariadení je spoločnosť Samsung hrdá na to, že môže podporovať Paralympijské hry Londýn 2012. Od hier v Turíne v roku 2006 spoločnosť Samsung podporila aj Paralympijské hry v Pekingu v roku 2008 a zimné Paralympijské hry vo Vancouveri 2010. Cieľom Samsungu je urobiť paralympijské hry dostupnejšie pre širšie publikum po celom svete a pomôcť rozšíriť nadšenie a inšpiráciu týchto hier prostredníctvom svojich bezdrôtových komunikačných technológií. Samsung bude aj naďalej poskytovať svoj vlastný bezdrôtový komunikačný program na pomoc rodine paralympijských športovcov, aby mohli byť počas hier stále v kontakte.