26.7.2012 17:29 | MobilMania

MMS zdarma v sieti O2 Slovensko a množstvo ďalších vychytávok na piešťanskom letisku

Skvelé zážitky, skvelá hudba, množstvo vychytávok, aj o tom bude tohtoročný Grape festival, ktorý O2 podporí z pozície generálneho partnera.

Leto tak aj naďalej ostáva spojené s neopakovateľnými zážitkami a dobrou hudbou. O2 návštevníkom pripraví množstvo rôznych služieb a aktivít, napríklad: bezplatné Wifi v celom areáli festivalu, aplikáciu mobilného sprievodcu, súťaže, nabíjačkárne telefónov či skvelú oddychovú zónu O2 Svet, v neposlednom rade to budú MMS v sieti O2 Slovensko zdarma počas celého trvania festivalu.

„Ako vždy, zákazníkom chceme prinášať pridanú hodnotu v podobe neopakovateľných zážitkov. Tento rok prichádzame na festival Grape s ambíciou byť užitočným partnerom. Veríme, že služby a novinky, ktoré na festival prinesieme, návštevníkom pobyt spríjemnia. Pripravené budú okrem iného napríklad nabíjačkárne telefónov, oddychové zóny, mobilný sprievodca festivalom, bezplatné WiFi pripojenie v areáli celého festivalu či MMS zdarma v sieti O2 Slovensko počas trvania festivalu,“ povedala Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

O2 Svet

Úžasná chill out zóna bude skvelým priestorom pre oddych, regeneráciu, relax a zábavu, ktorý bude návštevníkom k dispozícii počas celého festivalu. Okrem súťaží, stolného futbalu, vodného ventilátora či cukrovej vaty, si tu návštevníci O2 Sveta užijú aj príjemný oddych.

O2 Kocky a O2 Samonabíjačkáreň

V areáli festivalu budú pred hlavným O2 Stage rozmiestnené tzv. O2 Kocky, ktoré ocenia najmä skalní návštevníci festivalov. Kocky budú slúžiť ako zdroj tieňa či úkryt pre dažďom, občerstvovacia stanica alebo ako miesto na nabíjanie si telefónov (tzv. O2 Samonabíjacia kocka). O2 Kocky budú v nočných hodinách osvetlené.

O2 Nabíjačkáreň telefónov

Návštevníci budú mať k dispozícii okrem dvoch O2 Samonabíjacích kociek so 40 zásuvkami jednu veľkú O2 Nabíjačkáreň s 200 nabíjačkami, kde si bude môcť návštevník bezstarostne odložiť svoj telefón, ktorý mu nabijeme na našich nabíjačkách. Všetky nabíjacie miesta budú otvorené NON STOP, od 12 hodiny v piatok do 12 hodiny v nedeľu. V O2 Samonabíjacích kockách je potrebný vlastný adaptér a samozrejme si svoj telefón strážiť. Zákazníci O2 majú samozrejme v rámci obsluhy prednosť.

Mobilný sprievodca festivalom

Ako prvý operátor sme na festivaly priniesli mobilné aplikácie a keďže sú na ne návštevníci už zvyknutí, bude tomu tak aj tento rok. Pripravili sme mobilnú aplikáciu v podobe festivalového sprievodcu, ktorý bude obsahovať program festivalu, mapu, fungovať bude programový reminder, aby návštevníci určite nepremeškali svoje obľúbené kapely. V prípade programových zmien bude automaticky aktualizovaný aj programový reminder.

O2 Guru poradňa

V areáli festivalu budú prítomní aj O2 Guru, skvelo vyškolení poradcovia, ktorí nielen že ovládajú umenie levitácie, o ktoré sa podelia s návštevníkmi, ale samozrejme budú k dispozícii naozaj každému a poradia s nastavením telefónu, internetu či mobilných aplikácií.

Súťaž o telefóny

Neoddeliteľnou súčasťou festivalovej zábavy sú aj súťaže. Pre návštevníkov bude pripravených hneď niekoľko o atraktívne, zábavné ceny či už v areáli festivalu alebo v O2 Svete. Balónová súťaž, súťaž o 10 smartfónov, alebo dobre známe Pusť ho k vode určite vyplní čas v prestávkach medzi headlinermi.

O2 Super Zóna

Zákazníci O2 môžu využiť zľavu na vstupenky a zakúpiť si ich cez portál O2 Super Zóna. Festival si tak užijú vďaka generálnemu partnerovi lacnejšie o 5 €. http://www.o2superzona.sk/

Festival online streaming

Pre všetkých, ktorí sa na festival nedostanú osobne sú vďaka O2 pripravené online prenosy cez portál MeeToo, skvelú hudbu a akcie priamo z miesta konania si tak môže vychutnať naozaj každý.

Cestuj na Grape – súťaž pre fanúšikov na Facebooku

Pre fanúšikov stránky O2 SK na sociálnej sieti Facebook sme pripravili zábavnú hru o štýlový O2 Super stan pre 5 kamošov a 3x2 lístky na festival. Súťaž potrvá do 5.8.2012. http://www.facebook.com/O2Slovakia

O spoločnosti Telefónica Slovakia, s.r.o.

Telefónica Slovakia vstúpila na slovenský trh mobilných operátorov rozhodnutím výberovej komisie Telekomunikačného úradu SR zo dňa 25.8.2006. Licencia zahŕňa práva na používanie frekvencií GSM 900 MHz, GSM 1800 MHz, UMTS a 28/29 GHz po dobu 20 rokov na účely poskytovania telekomunikačných služieb v Slovenskej republike. Spoločnosť spustila svoju  komerčnú prevádzku 2.2.2007. Spoločnosť postupne predstavuje ponuku pre celé spektrum zákazníckych segmentov. V rámci medzinárodnej skupiny Telefónica patrí Telefónica Slovakia k skupine Telefónica Europe.

O spoločnosti Telefónica Europe

Spoločnosť Telefónica Europe je obchodnou divíziou spoločnosti Telefónica zahŕňajúca prevádzky mobilných, pevných a DSL sietí vo Veľkej Británii, Írsku, Nemecku, Českej republike a na Slovensku. Všetci títo operátori sa prezentujú spotrebiteľom pod značkou „O2“. Spoločnosť Telefónica Europe je tiež vlastníkom 50% podielu v spoločných podnikoch Tesco Mobile vo Veľkej Británii a Írsku a Tchibo Mobilfunk v Nemecku. Spoločnosť Telefónica Europe sídli v Slough vo Veľkej Británii a má približne 54 miliónov zákazníkov služieb mobilných a pevných sietí.

O spoločnosti Telefónica S.A.

Telefónica je z hľadiska trhovej kapitalizácie jednou z najväčších telekomunikačných firiem na svete. Svoje obchodné aktivity zameriava predovšetkým na trhy pevnej a mobilnej telefónie, pričom za kľúčový nástroj pre rozvoj oboch považuje širokopásmové pripojenie.

Spoločnosť vo významnom rozsahu pôsobí v 23 krajinách a má viac ako 212 miliónov zákazníkov. Všetky akcie spoločnosti Telefónica sú kótované na burze, pričom sa o ne delí viac ako 1,5 milióna priamych akcionárov. Základný kapitál je v súčasnosti rozdelený medzi 4 921 130 397 kmeňových akcií obchodovaných na španielskej burze (Madrid, Barcelona, Bilbao a Valencia) a na burzách v Londýne, Paríži, Frankfurte, Tokiu, New Yorku, Lime, Buenos Aires a Sao Paule.