30.7.2012 08:33 | MobilMania

Samsung GALAXY Note a GALAXY S III v jednej z hlavných úloh počas otváracieho ceremoniálu Olympijských hier v Londýne 2012

V tohtoročnom veľkolepom olympijskom otváracom ceremoniáli účinkovali Samsung GALAXY Note a GALAXY S III.

„Svetlá“, „kamera“, „akcia“ ani zďaleka nemôžu popísať veľkolepú show, ktorá včera odštartovala Letné olympijské hry v Londýne 2012. Show, o ktorej sa hovorí ako o najväčšom živom divadle v Británii. Spoločnosť Samsung, oficiálny celosvetový partner OH, je hrdá na to, že sa mohla aktívne zapojiť.

Samsung GALAXY Note a GALAXY S III zohrali kľúčovú úlohu pri tradičných tanečných oslavách jednej z najúžasnejších udalostí na svete, ktorú naraz sledovala viac ako miliarda ľudí.

Londýnsky organizačný výbor olympijských hier považuje oba prístroje od Samsungu za perfektný doplnok famóznej show. „Samsung GALAXY Note a GALAXY S III hrali svoju veľmi špeciálnu úlohu. Je príznačné, že sme mohli využívať tieto zariadenia, ktoré boli navrhnuté pre ľahkú medziľudskú komunikáciu, pri jedinečnej show, ktorá spája ľudí po celom svete,“ povedal Martin Green, riaditeľ ceremoniálu.

Samsung GALAXY Note a GALAXY S III „účinkovali“ na konci prvej časti, ktorá bola oslavou vynálezu internetu a jeho úlohy v globálnej komunikácii.

„Je nám cťou byť súčasťou takejto jedinečnej udalosti,“ uviedol Younghee Lee, Senior Vice President a riaditeľ globálneho marketingu Samsung Mobile. „Ľudia na celom svete mohli byť aktívnymi účastníkmi ceremoniálu, či už ho sledovali na svojich televízoroch, počítačoch, alebo smartfónoch. Konkrétne smartfón GALAXY S III je kľúčom, ktorý otvára úplne nový spôsob, ako možno hry sledovať, ale tiež sa do nich aktívne zapojiť.“

Scény zo zákulisia otváracieho ceremoniálu si môžete prezrieť na: www.youtube.com/samsungmobile .

Ambíciou spoločnosti Samsung je urobiť z londýnskych hier „Olympijské hry pre každého“ a to ponukou nových inšpiratívnych príležitostí, ako hry nielen sledovať, ale tiež sa ich svojím spôsobom zúčastniť. To všetko vďaka novým inteligentným technológiám a informačným kampaniam. Samsung umožní maximálne prepojenie ľudí s hrami i medzi sebou navzájom.

Ako súčasť kampane Olympijských hier Samsung spustil niekoľko vlastných marketingových aktivít, aby tak do diania hier zapojil najviac ľudí v ich histórii. Počas hier bude napríklad 75 blogerov (Samsung Global Blogger programme) z 20 krajín celého sveta podnecovať konverzáciu o olympiáde a ponúknu tak každému skutočne globálne digitálne zážitky. Samsung ako „Presenting Partner“ trasy olympijskej pochodne ponúka nezabudnuteľný zážitok stať sa na chvíľu nosičom svetla a prakticky tak rozšíriť štafetu po celom svete a to aj počas hier vďaka aplikácii Samsung štafeta nádeje.

Samsung, celosvetový partner OH v sekcii bezdrôtovej komunikácie, bude predstavovať svoje najnovšie modely smartphonov vrátane GALAXY Note v olympijskej dedine a naprieč Londýnom po celú dobu konania londýnskych olympijských a paralympijských hier.

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. je popredným svetovým výrobcom polovodičov, telekomunikačných zariadení, digitálnych médií a technológií určených pre digitálnu konvergenciu. V roku 2011 dosiahli jej konsolidované tržby výšku 143,1 mld. USD. V 197 pobočkách v 72 krajinách po celom svete zamestnáva približne 206 000 pracovníkov. Je rozdelená do dvoch samostatných organizácií, ktoré koordinujú činnosť deviatich nezávislých divízií: Digital Media & Communications, pod ktorú spadajú Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions a Digital Imaging, a Device Solutions, ktorá sa skladá z divízií Memory, System LSI a LED. Spoločnosť Samsung Electronics si vydobyla uznanie za špičkové výsledky, ktoré dosahuje pri plnení celého radu ekonomických, ekologických a sociálnych kritérií, a bola vyhlásená za najudržateľnejšiu technologickú spoločnosť z Dow Jones indexu udržateľnosti za rok 2011. Ďalšie informácie získate na adrese www.samsung.com .

O zapojení spoločnosti Samsung do Olympijských hier

Samsung sa do olympijských hier prvýkrát zapojil už v roku 1988 ako lokálny sponzor Olympijských hier v Soule 1988. Počnúc zimnými olympijskými hrami v Nagane 1998 sa spoločnosť Samsung stala celosvetovým partnerom olympijských hier v kategórii bezdrôtových komunikačných zariadení. Vtedy poskytla podporu v rámci programu bezdrôtovej komunikácie nazvaným Wireless Olympic Works (WOW), a tiež dodávkou mobilných telefónov. Inovatívne mobilné technológie zaistili olympijskej rodine aktuálne informačné a komunikačné služby. Samsung je tiež prezentačným partnerom Štafeta olympijskej pochodne a je autorom mnohých digitálnych marketingových kampaní, ktoré povzbudzujú verejnosť k zúčastneniu sa diania hier prostredníctvom vlastných inteligentných mobilných technológií. Samsung ako celosvetový partner olympijských hier pokračuje do Ria 2016.

O zapojení spoločnosti Samsung do Paralympijských hier

Ako oficiálny celosvetový partner paralympijských hier v kategórii bezdrôtových komunikačných zariadení je spoločnosť Samsung hrdá na to, že môže podporovať Paralympijské hry Londýn 2012. Od hier v Turíne v roku 2006 spoločnosť Samsung podporila aj Paralympijské hry v Pekingu v roku 2008 a zimné Paralympijské hry vo Vancouveri 2010. Cieľom Samsungu je urobiť paralympijské hry dostupnejšie pre širšie publikum po celom svete a pomôcť rozšíriť nadšenie a inšpiráciu týchto hier prostredníctvom svojich bezdrôtových komunikačných technológií. Samsung bude aj naďalej poskytovať svoj vlastný bezdrôtový komunikačný program na pomoc rodine paralympijských športovcov, aby mohli byť počas hier stále v kontakte.