31.7.2012 00:43 | Bleskovky MobilMania.sk

Apple zrejme predstaví nový iPhone 12. septembra, nebude jediný

Podľa viacerých nezávislých zdrojov plánuje Apple v stredu 12. septembra zorganizovať tlačovú konferenciu, na ktorej by mal predstaviť minimálne ďalšiu generáciu iPhonu, píše iDownloadBlog.

Uvedenú správu ako prvý publikoval portál iMore , ktorý tvrdí, že Apple popri novom iPhone predstaví na rovnakej konferencii aj nové iPody a iPad Mini. Podobná informácia prišla aj z uznávaného portálu AllThingsD, ktorý mal v minulosti veľmi presné predpovede, týkajúce sa firmy Apple.

fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria

ZDROJ: iLabFactory - potenciálny vzhľad nového iPhonu

Správy potvrdil aj Jim Dalrymple, ktorý bol niekoľko rokov redaktorom magazínu MacWorld a je známy svojimi dôležitými zdrojmi v spoločnosti Apple.

Aktuálne špekulácie sa viac-menej zhodujú s nedávnou predpoveďou analytika Ming-Chi Kuoa , ktorý v minulosti správne predpovedal príchod viacerých produktov od Apple. Podľa neho má kalifornský technologický gigant pred sebou rušné obdobie v mesiacoch september až október, kedy by mal predstaviť všetky veľké novinky. Vrátane nového iPhonu a iPodu, menšieho iPadu a 13‘‘ MacBooku Pro s Retina displejom.

TIP: Čo chystá Apple: Tento rok ešte prídu novinky - Unikli ďalšie fotografie údajne nového iPhonu