6.8.2012 11:05 | MobilMania

Spoločnosť IFS uvádza novú dotykovú aplikáciu IFS Touch App „Notify Me“

Spoločnosť IFS uviedla aplikáciu IFS Notify Me, obchodnú aplikáciu radu IFS Touch Apps pre smartfóny.

S aplikáciou IFS Notify Me je možné vykonávať rutinné úlohy ako schvaľovanie nákupov a výdavkov prostredníctvom smartfónov, ktorých podiel na trhu stále rastie. Táto aplikácia tak pomáha spoločnostiam šetriť čas a ponúkať ešte lepšie zákaznícke služby. 

Vďaka aplikácii IFS Notify Me, ktorá je dostupná v obchodoch Apple App Store aj Google Play, majú používatelia IFS Aplikácií k dispozícii možnosť proaktívneho schvaľovania aj autorizácií jednotlivých rutinných pracovných procesov. Z prieskumu Mobilita na pracovisku, ktorý nedávno v mene spoločnosti IFS vykonala spoločnosť TNS Sifo, vyplýva, že stredný manažment strávi v priemere až 10 percent svojho pracovného týždňa schvaľovaním rozličných krokov a operácií a súvisiacimi úlohami. Pretože viac než 90 percent výkonných manažérov využíva na svoju prácu mobilné zariadenie a vyše 60 percent z nich pracuje väčšinu času mimo kancelárie a vyžaduje tak flexibilný prístup do podnikových aplikácií, má nová aplikácia IFS Notify Me veľký potenciál.

Aplikácie IFS Touch Apps sú navrhnuté tak, aby pracovníkom využívajúcim mobilné zariadenia ponúkali možnosť jednoduchého a bezproblémového používania. Tieto aplikácie sa zameriavajú na rýchle plnenie úloh a používateľom ponúkajú vysokorelevantné informácie skôr než ich kompletný prehľad. Sú vytvorené tak, aby používatelia nemuseli zadávať príliš veľa dát a mohli aplikáciu kedykoľvek opustiť a pokračovať v práci neskôr.„Na trhu existuje veľa skvelých aplikácií, mnohé z nich však nie sú používateľsky komfortné,“ hovorí Dan Matthews, CTO spoločnosti IFS. „Používateľská prívetivosť je kľúčovým faktorom vo všetkom, čo robíme.“ K existujúcim mobilným riešeniam pre oblasť služieb a používateľskému rozhraniu IFS Enterprise Explorer, ktoré je perfektne čitateľné v mobilných telefónoch, sa preto teraz pridávajú jednoduché dotykové aplikácie IFS Touch Apps, ktoré predstavujú ďalší medzník v našej snahe podporovať pracovníkov využívajúcich mobilné zariadenia.“

IFS Touch Apps sú už dostupné na českom aj slovenskom trhu. 

 „Naše skúsenosti, ktoré máme s používateľmi IFS Aplikácií v Českej a Slovenskej republike, potvrdzujú, že získanie odbornej dôvery u zákazníka je pre úspech projektu zavedenia ERP systému kľúčové. Našu snahu ústretovo riešiť požiadavky zákazníkov dokazuje úzka spolupráca s používateľmi pri vývoji jednotlivých modulov aplikácie, napr. aj pri zavedení jednoduchého a prívetivého používateľského rozhrania,“ hovorí Zdeněk Fous, riaditeľ IFS Czech.

Viac informácií o tom, ako spoločnosť IFS pracuje so zákazníkmi, sa dozviete na: www.ifsworld.com/people .

O spoločnosti IFS

IFS je verejne obchodovaná spoločnosť (OMX STO: IFS) založená v roku 1983, ktorá vyvíja, dodáva a implementuje IFS Applications, plne integrovaný balík aplikácií na plánovanie podnikových prostriedkov, založený na technológii SOA. Spoločnosť má viac ako 2 000 zákazníkov vo viac ako 50 krajinách a sústreďuje sa na sedem hlavných odvetví: letectvo a obranu, technické služby a telekomunikácie, strojárstvo, spracovateľský priemysel, automobilový priemysel, maloobchod a veľkoobchod, stavebný priemysel a správu služieb. Priame zastúpenie IFS pre Českú republiku, spoločnosť IFS Czech, s. r. o., so sídlom v Prahe, bolo založené v roku 2000 spolu so zastúpením na Slovensku so sídlom v Žiline. Od r. 2001 pôsobí v ČR taktiež ako distribútor a implementačný partner IFS významný český systémový integrátor, spoločnosť ALTEC, a. s. V súčasnosti majú všetky tieto spoločnosti k dispozícii viac než 80 odborníkov, ktorí zaisťujú lokalizáciu, dodávku a implementáciu produktov IFS na českom a slovenskom trhu. Viac informácií nájdete na www.IFSWORLD.com a www.ALTEC.cz .