14.8.2012 23:53 | MobilMania

Šikovný tablet GoClever TAB A73

Patríte aj vy medzi fanúšikov technických noviniek a inovácií? Určite Vás teda neprekvapí informácia o tom, že už o štyri roky bude na svetových trhoch v predaji viac tabletov ako notebookov. Veď prečo aj nie, možnosti využívania tabletov sú široké a pri súčasnom tempe technologických posunov neustále narastá ich popularita.

Veď posúďte sami. Novinka od spoločnosti LC Traiding tablet GoClever TAB A73, vás prekvapí nie len skvelou cenou, ale aj vysokým výkonom. Tablet je vybavený  kvalitným multidotykovým displejom s uhlopričkou 7“ a rozlíšením 800 x 480, ktorý vám umožní pohodlne surfovať po internete a prehrávať videá. Najväčšou výhodou tohto tabletu je HDMI výstup aj s mini USB.

Pre ukladanie dát máte k dispozícii integrovanú flash pamäť o veľkosti 4 GB a kapacitu môžete ďalej rozšíriť pomocou Micro SDHC slotu. Vo výbave nájdeme webovú kameru, mikrofón, reproduktor a pre pripojenie do siete internet je zabudovaná bezdrôtová karta WiFi. Navyše operačný systém Google Android 2.3.4 Vám poskytne plne prispôsobiteľné prostredie s možnosťou obohatenia o ďalšie žiadané aplikácie v novom obchodu Play. Nájdete tam tisíce praktických aplikácií, osobité prispôsobenia a nápadité hry, či už platené, alebo zadarmo. Tablet GoClever TAB A73 je možné voliteľne obohatiť o 3G modem, takže môžete byť stále online.

Kompaktný a vylepšený tablet GoClever TAB A73, LC Trading, www.lctrading.sk , DC od 100€.