23.8.2012 08:28 | MobilMania

Buďte štýloví a striedajte prácu so zábavou s inteligentným telefónom Samsung GALAXY S DUOS

So Samsung GALAXY S DUOS môžete v jednej chvíli používať dve telefónne čísla a kedykoľvek prepínať medzi SIM kartami a využívať tak výhodnejšie tarify.

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie, predstavila Samsung GALAXY S DUOS, ktorý je najnovším prírastkom do rodiny inteligentných telefónov GALAXY určených predovšetkým pre aktívnych mladých profesionálov. Samsung GALAXY S DUOS sa na Slovensku začne predávať v priebehu septembra za odporúčanú cenu 279 €.

Samsung GALAXY S DUOS s operačným systémom Android 4.0 je ideálnym prístrojom pre používateľov, ktorí potrebujú skĺbiť hektické pracovné nasadenie sa svojím spoločenským životom. Samsung GALAXY S DUOS ponúka osobitý štýl a výkon, aký používatelia od inteligentných telefónov radu GALAXY očakávajú. Ponúka tiež výhody súčasného použitia dvoch SIM kariet, čo umožňuje ešte väčšiu flexibilitu pri komunikácii s okolím. Funkcia operačného systému Android 4.0 ponúka tiež nové menu s grafickými efektmi.

Novinka v sebe vďaka podpore duálnej SIM karty kombinuje vysoký výkon s úplnou flexibilitou pri komunikácii, pretože používateľom dáva možnosť na jednom prístroji používať dve telefónne čísla. Funkcia Dual SIM Always on umožňuje prijať hovor na jednom čísle a zostať pritom zároveň na príjme na čísle druhom, takže zvládnete všetky vaše pracovné i súkromné ??povinnosti bez toho, aby ste pritom zmeškali jediný hovor. Táto funkcia prispieva k pohodliu pri výbere SIM karty, z ktorej je volanie podľa vášho tarifu momentálne výhodnejšie, pretože medzi oboma SIM kartami môžete kedykoľvek jednoducho prepínať.

Zaoblené hrany a hladká povrchová úprava s keramickým vzhľadom dodávajú prístroju Samsung GALAXY S DUOS elegantný vzhľad. Procesor s frekvenciou 1 GHz a batéria s kapacitou 1500 mAh umožňujú pri multitaskingu svižne prepínať medzi najčastejšie používanými aplikáciami a vnútorná pamäť s veľkosťou 4 GB poskytuje dostatok priestoru pre vaše obľúbené obrázky a videá.

Štvorpalcový displej ponúka komfortný zážitok, či už pri prezeraní internetu, čítaní e-mailov, alebo prezeraní fotografií, a je ideálny pre sledovanie videa alebo fotografií nasnímaných fotoaparátom s rozlíšením 5 Mpx. Predinštalovaná komunikačné služba Samsung ChatON, ktorá spája všetkých používateľov telefónov do jednej komunity, poskytuje jednoduchú komunikáciu v reálnom čase, skupinové chatovanie a zdieľanie obsahu v rôznych formátoch – obrázky, video, hlas, kontakty – a robí tak mobilnú komunikáciu neuveriteľne jednoduchou a intuitívnou.

Multimediálny obsah a podrobnejšie informácie získate na adrese www.samsungmobilepress.com .

Produktové špecifikácie modelu Samsung GALAXY S DUOS

Sieť  HSDPA 7.2 M 900/2100  EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
Displej  4.0” WVGA(480x800) TFT
Operačný systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Fotoaparát Hlavný (vzadu): 5Mpx fotoaparát s LED bleskom Vpredu: Fotoaparát s rozlíšením VGA
Video Video: MPEG4, H.263, H.264 Nahrávanie: FWVGA pri 30 sn/s; prehrávanie: FWVGA pri 30 sn/s
Audio Kodek: MP3, AAC, AAC+, eAAC+ Hudobný prehrávač s funkciou SoundAlive 3,5mm výstup pre slúchadlá, stereo FM rádio s funkciou RDS
Ďalšie funkcie Dual SIM Always on
Obchod Samsung Apps
Samsung Kies
Mobilná komunikačná služba Samsung ChatON (predinštalovaná)
Samsung TouchWiz
A-GPS
Mobilné služby Google™ Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation
Konektivita Bluetooth v 3.0 MicroUSB, USB 2.0 Wi-Fi b/g/n
Pamäť Vnútorná pamäť 4 GB  microSD (až 32 GB)
Rozmery 63,1 x 121,5 x 10,5 mm, 120 g
Batéria Štandardná batéria, Li-ion 1 500 mAh

Všetky funkcie, vlastnosti, špecifikácie a ďalšie informácie, ktoré sú v tomto dokumente uvádzané a týkajú sa výrobkov, okrem iného vrátane informácií o výhodách, dizajne, cene, súčiastkach, výkone, dostupnosti a funkciách výrobku, sú nezáväzné a môžu sa bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť.

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. je popredným svetovým výrobcom polovodičov, telekomunikačných zariadení, digitálnych médií a technológií určených pre digitálnu konvergenciu. V roku 2011 dosiahli jej konsolidované tržby výšku 143,1 mld. USD. V 197 pobočkách v 72 krajinách po celom svete zamestnáva približne 206 000 pracovníkov. Je rozdelená do dvoch samostatných organizácií, ktoré koordinujú činnosť deviatich nezávislých divízií: Digital Media & Communications, pod ktorú spadajú Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions a Digital Imaging, a Device Solutions, ktorá sa skladá z divízií Memory, System LSI a LED. Spoločnosť Samsung Electronics si vydobyla uznanie za špičkové výsledky, ktoré dosahuje pri plnení celého radu ekonomických, ekologických a sociálnych kritérií, a bola vyhlásená za najudržateľnejšiu technologickú spoločnosť z Dow Jones indexu udržateľnosti za rok 2011. Ďalšie informácie získate na adrese www . samsung . com .