2.9.2012 09:12 | Apple
Video

S novým iPhonom sa možno objavia aj nové slúchadlá

Biele ikonické slúchadlá, ktoré dostanete ku každému iPodu alebo iPhonu, možno už čoskoro prejdú výraznejšou zmenou. Tie súčasné sú na trhu už niekoľko rokov, čo by sa však mohlo zmeniť s najnovšou generáciou jablčného smartfónu už o pár dní .

Na videu nižšie si môžete pozrieť príslušenstvo, ktoré sa objavilo na vietnamskej stránke Tinhte.vn . Slúchadlá sa podľa jej zdrojov predstavia na verejnosti spolu s novým iPhonom a okrem pozmeneného dizajnu majú priniesť i lepší hudobný zážitok. Na správu upozornil portál MacRumors .

fotogaléria
obr tyzdenny prehlad obr1ip Zdroj: Zive.sk

Video taktiež znázorňuje porovnanie so slúchadlami, ktoré sa dodávajú k iPhonu 4S. Nové slúchadlá sú o niečo menšie a vyrábať sa majú výhradne vo vietnamských fabrikách a nie v Číne ako tomu bolo doteraz pri väčšine súčasných modelov. Toto tvrdenie znázorňuje aj nápis „Designed by Apple in California, assembled in Vietnam“ (navrhnuté spoločnosťou Apple v Kalifornii, vyrobené vo Vietname).

fotogaléria
obr tyzdenny prehlad obr2ip Zdroj: Zive.sk

Autentickosť nových slúchadiel zatiaľ nie je možné nijak potvrdiť. Vietnamská stránka však priniesla už v minulosti video, v ktorom ukazovala skutočný prototyp iPhonu 4 ešte pred jeho uvedením.

Nový iPhone tak možno dostane okrem zmenšeného dock konektoru aj nové slúchadlá, ktoré by sa mali do telefónu zapájať zo spodnej strany zariadenia, tak ako je tomu u súčasnej verzie iPodu Touch.