10.9.2012 00:00 | MobilMania

Hrajte o nový Samsung GALAXY Note 10.1

Pre všetkých fanúšikov značky Samsung je tu jedinečná príležitosť získať nový Samsung GALAXY Note 10.1 medzi prvými v Čechách a na Slovensku. Stačí sa zapojiť do súťaže a možno ho získate práve vy.

fotogaléria

Pri navrhovaní Samsung GALAXY Note 10.1 sa kládol dôraz na funkčnosť a precíznosť, na ktorú ste zvyknutí pri používaní ceruzky a papiera. Jeho dokonale čitateľný 10.1-palcový displej poskytne nekonečné možnosti využitia vašich tvorivých schopností, prácu s najbežnejšie používanými formátmi dokumentov, a ako už sám názov napovedá, umožňuje písanie poznámok a komentárov jednoducho priamo k obrázkom, dokumentom alebo stránkam prezentácie.

Prostredníctvom najnovších technológií a funkcií spoznáte, že štúdium či robenie si poznámok nebolo nikdy jednoduchšie. Zároveň vám pomôže skĺbiť prácu so zábavou. Displej totiž umožňuje využívať dve rôzne aplikácie súčasne, pretože je dostatočne veľký a vybavený funkciou Viacnásobnej obrazovky. Pri písaní poznámok alebo kreslení s aplikáciou Poznámka S si súčasne na druhej polovici obrazovky môžete prezerať webové stránky alebo video.

fotogaléria

Navyše si môžete odfotiť snímku, vložiť ju na jednu časť obrazovky a na druhej si k nej napísať poznámky. Táto funkcia je užitočná nielen pri tvorivej práci, ale aj pri štúdiu. Samsung GALAXY Note 10.1 vám otvára novú dimenziu spôsobu vlastnej tvorby. Práca s ním vás bude baviť a zároveň toho viac stihnete urobiť.

Samsung dáva tesne po jeho uvedení na náš trh šancu každému, kto ho chce získať. Stačí navštíviť Facebook fanpage Samsung Česko a Slovensko a správne odpovedať na súťažnú otázku. Meno výhercu bude zverejnené 17. septembra.

Tak neváhajte a zapojte sa!