17.9.2012 00:07 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom: Obchodovanie so zľavnenými telefónmi obmedzujeme

Operátor Telekom prevádzkuje zľavový portál Telekom Benefit , na ktorom prináša zaujímavé akcie na mobilné telefóny bez viazanosti. Hovorca Michal Korec priznáva, že sa musia brániť voči vynaliezavejšej skupine zákazníkov.

V prípade telefónov si každý zákazník môže zakúpiť len jeden kus. "Nakoľko sa v minulosti prejavili rôzne praktiky zákazníkov pri využívaní tejto služby, nastavili sme si viaceré interné nástroje i kontrolu na využívanie tejto zľavy," vysvetlil Korec. Operátor tieto možnosti bližšie nekonkretizoval.

Priamo v obchodných podmienkach portálu Telekom Benefit je zakázané jeho zneužívanie. V prípade dôvodného podozrenia si operátor vyhradzuje právo objednávku odmietnuť.

V súčasnosti je aktívny iba balík so smartfónom HTC Wildfire S a predplatenou kartou Easy Free s kreditom 9 eur. Predáva sa za 99 eur. Telekom ponuku priebežne aktualizuje. Prvé zľavy boli dostupné už v apríli tohto roka. "V tejto aktivite plánujeme pokračovať aj v budúcnosti," prezradil hovorca Michal Korec.

Telekom Benefit je oficiálny vernostný program operátora. Zľavy sú dostupné pre zákazníkov mobilnej aj pevnej siete. Telefóny sú blokované na výlučné použitie v sieti Telekomu.

TIP: Telekom dáva zľavu na smartfóny bez viazanosti. Cez zľavový portál