17.9.2012 14:54 | MobilMania

FunFón to roztočí na UNITED MOVEMENT

Posledný septembrový víkend sa bude niesť v znamení tanca a hudby.

FunFón ako generálny partner podujatia UNITED MOVEMENT prináša pod vedením známeho slovenského tanečníka Jara Bekra sériu tanečných workshopov určených tanečníkom rôznych štýlov. Hlavnými hviezdami sú Američania Lyle Beniga, Ellen Kim a Mike Song. V tanečných sálach nebudú chýbať ani slovenskí inštruktori.

Počas soboty, 29. septembra, budú verejnosť aj začiatočníkov učiť viaceré tanečné štýly také esá ako Katka Štumpfová a Matej Chren. Príde aj Spunkey z Hip Hop Fakulty, Chris z Riverpark Dance School, Rado z Elldance. Tanečného šialenstva sa zúčastní aj Street Dance Academy, funfónisti sa teda môžu tešiť na Gorkyho.

FunFón ako generálny partner podporuje podujatie UNITED MOVEMENT už druhý raz. Prvýkrát sa stal generálnym partnerom podujatia na jar  tohto. „FunFón je značka najmä pre mladých. Preto sme radi, že môžeme podporiť túto generáciu a opäť združiť všetkých kamošov, ktorí si užívajú zábavu spojenú s tancom, navyše pod taktovkou tanečníkov svetového renomé,“ hovorí Robert Somogyi, produktový manažér pre značku FunFón. „Som nesmierne rád, že FunFón podporuje túto akciu a viem, že tanečníci to veľmi oceňujú. UNITED MOVEMENT je pre nich príležitosťou priniesť si svet na Slovensko. Vďaka partnerom tohto projektu tu môžu mať tanečníci zo Slovenska naozaj svetovú tanečnú špičku, ktorá spolupracuje na videách, vystúpeniach napríklad pre Ushera, Christinu Aquileru, alebo na filmoch Step Up Revolution, The LXD či Fame. Vďaka partnerom sú všetky hodiny určené pre verejnosť a začiatočníkov ZADARMO,“ uzatvára Jaro Bekr, organizátor podujatia. 

Tak na čo ešte čakáš? Ber thepláky, troch kamošov a povykrúcaj ich na parkete s FunFónom!

Viac sa dozvieš na www.unitedmovement.sk alebo na www.facebook.com/unitedmovement.sk a www.facebook.com/FunFon .

O FunFóne

Nový FunFón priniesol začiatkom júna 2011 na trh čerstvý vietor a predstavil vylepšenia, ktorými oslovuje najmä mladých zákazníkov troch najväčších mobilných značiek na trhu. FunFón sa môže pochváliť silnou trojkombináciou nových benefitov, aká tu doteraz nebola: jednotnou cenou volaní do všetkých sietí za 12 centov,  sekundovou tarifikáciou už od prvej sekundy a neobmedzenými volaniami na tri čísla vo vlastnej sieti až na tri roky zadarmo - bez akýchkoľvek skrytých podmienok, poplatkov či obmedzení. FunFón sa tak stal jedinou predplatenou kartou na trhu, s ktorou môžu FunFónisti volať až tri roky úplne zadarmo a bez obmedzení. 

Výhodou pre zákazníkov je aj skutočnosť, že na FunFón je možné bez problémov prejsť zo siete ktoréhokoľvek iného operátora aj bez zmeny telefónneho čísla. FunFón môžu zákazníci využívať ako predplatenú službu FunFón profil Plus, aj ako kreditný Fun paušál 10€ a Fun paušál 20€, bez telefónu alebo aj s telefónom už od 1€ pri 12 alebo 24 mesačnej viazanosti. Nový mobil už od 14,90€ môžu získať FunFónisti aj s predplatenou kartou. 

Všetky informácie a podrobnosti o FunFóne, jeho aktivácii i cenách a ďalšie zaujímavosti nájdete na stránke www.funfon.sk .