19.9.2012 15:33 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange: Nová predajňa v centre Bratislavy, stará končí

Operátor Orange otvorí 18. októbra v centre Bratislavy novú predajňu. Bude sídliť v širšom centre - na Metodovej ulici, doplnené: v obchodnom dome Centrál pri Trnavskom mýte. Firma ňou nahradí staré predajné miesto na Prievozskej ulici, potvrdil hovorca Richard Fides.

Predajňa bude ďalšou náhradou za dve zrušené. Pred časom operátor zatvoril predajňu na Námestí SNP a k 28. septembru končí aj ďalšia - v širokom centre na Prievozskej ulici.

„V blízkom čase neplánujeme v centre otvárať žiadnu ďalšiu predajňu,“ upresnil Fides. Dočasnou náhradou za predajňu na Prievozskej, napríklad pre vyzdvihnutie telefónov, je pobočka v obchodnom centre Retro.

Za presunom predajní z centra mesta do obchodných centier nie je podľa Orangeu znížený záujem zákazníkov. „Menia sa ich nákupné zvyklosti - zákazníci sa z centra mesta presúvaju viac do obchodných centier. Keďže sa Orange snaží byť im čo najbližšie, buduje svoje predajne v obchodných centrách a v blízkosti veľkých obytných zón,“ vysvetlil Fides.

Z Prievozskej ulice na Metodovu sa sťahovalo celé bratislavské centrum Orangeu. Zvládlo to ešte počas leta - do začiatku septembra. „Pre zákazníkov to neznamenalo žiadne obmedzenia služieb či spomalenia procesov,“ poznamenal Fides.

Nedávno otvoril operátor v Bratislave aj spoločnú predajňu so Samsungom v nákupnom centre Eurovea, ktoré sa nachádza v centre mesta. S konceptom „dvojpredajne“ má vraj dobré skúsenosti zo zahraničia.

fotogaléria
fotogaléria

Poznámka: Správa bola po publikovaní doplnená na vyznačenom mieste.